Kotiin Birminghamista

Aamusta kävimme syömässä ja lähdimme kahdeksan bussilla lentokentälle, kun kaksi tuntia ennen tulee olla kentällä. Hengailtiin myymälöissä ja tapettiin aikaa käymällä kakkua ja mehua/kahvia/teetä nauttimassa. En taaskaan ostanut mitään tavaraa! Jeee! Hyvä minä, paitsi, että tuliaisiakaan ei tullut ostettua - ei hyvä. Tällä kertaa lennettiin SAS:lla ja Kööpenhaminaan, josta lennettiin Blue 1:lla Suomeen eli läpikäytiin neljä eri lentoyhtiötä kolmessa päivässä :D.

Koko päivä noissa lennoissa kyllä menee, kun on tuo vaihto ja odotukset. Köpiksessä käytiin syömässä, Iitun kanssa otettiin ovelina nopeat, maukkaat ja täyttävät nuudeliannokset ja syötiin ne rahassa. Jotain vieroitusoireita tulee varmaan, kun siinä penkkiä oli kolmatta metriä ja minä löysin itseni automaattisesti istumasta niin kiinni Iitussa, että kyynerpäät kolisivat. Aiheutti huvittuneisuutta, kun ottamalla pitä ottaa etäisyyttä :D Ollaanhjan me nyt naurettavan lähekkäin oleskeltu kolme päivää, näkyy jo vaikutukset! Sirpa ja Inka ottivat samassa paikassa pizzaa, jonka takia jouduttiin suorastaan juoksemaan toiseen päähän lentokenttää, että ehdittiin koneeseen. Kiva, kun on seikkailuja! ;) On ainakin jotain mitä muistella reissujen jälkeen! Ja on muuten tosi iso lentokenttä!

Blue 1 oli koneista ehdottomasti meluisin ja kylmin!, Star Alliance tarjosi parasta ruokaa ja Luft Hansalla oli parhaat penkit ja joka koneessa istuttiin siiven kohdalla :) Iitu joutui lisäksi istumaan hätäuloskäynnin kohdalla Blue 1:n lennolla ja se aiheutti hilpeyttä, kun sitten lentoemännän ohjeiden mukaan luettiin toimintaohjeita hätätilannetta varten :D Hysteerisyyttä sai myös aikaan samalla rivillä istunut päästä varpaisiin myrkynvihreään pukeutunut nainen, jolla oli ikää ehkä 70 ja platinablondit hiukset. Emmekä olleet yhtään väsyneitä Iitun kanssa :D Jouduttiin myös hakeutumaan toistemme viereen hyvin tiiviisti, kun ei voinut nukkua, kun oli niin kylmä!  Lento oli ajallaan Suomessa ja sumuinen Suomi otti meidät yllättäen vastaan, kun oli niin sumuista, että tajuttiin olevamme maassa vasta, kun pyörät kolahtivat kiitorataan!

Kiitos seurasta matkakumppanit! Pitää ottaa uusiksi, aivan huippua! Thank you and be prepared to wait. The photos are coming, when I get them all sorted, it might take "awaile" (it took three days) there are over 1000 of them spread on three different menory cards! :) Wonderful! Koirat olivat otettuja, kun palasin kotiin ja kyllä se niin on, että ne omat walesit on parhaita waleseja :)

Kommentit

Katja sanoi…
Teillä on ollut varmaan mahtava reissu! :) Toivottavasti itsekin pääsen joskus näkemään Cruftsin omin silmin!