Crufts 2012

Aamulla lähdettiin aamiaisen jälkeen (minä en tilannut papuja, muut tilaisivat, kukaan ei syönyt niitä :D) kohti näyttelypaikaa vakiobussillamme (900) ja olimme parin minuutin matkan jälkeen perillä ja kävelimme asematunnelin tyyppistä ratkaisua pitkin näyttelyalueelle, Nec:n. Kehäalueille ei vielä päässyt ja piti jäädä jonottamaan sisäänpääsyä. Kauan ei tarvinnut odottaa ja aika kului kuin siivillä, kun sai tutkia näyttelyluetteloa! Mikä määrä koiria, joita en ollut koskaan nähnyt/joita en ollut ikinä edes kuullut! Ihanaa!

Lähdimme heti vaeltamaan halliin 2, kehälle 10. Waleseja, waleseja ja lisää waleseja. Minä menin heti varaamaan paikan, muut tulivat perässä ja laitoimme tavaramme kehän sivulle. Vähän epäilytti valinta, joka sitten osoittautuikin tosi hyväksi. Kehä oli iso ja hyvä, pääsivät sprinkut juoksemaan :) Käytiin moikkaamassa tuttuja mm. Jasnan kasvattajaa. Joka lupaili ensi vuodeksi Nasun veljen Spinin osallistuvan, jaahas, varaanko matkan heti vain nyt? :) Hienoa oli nähdä kehänlaidalla niitä waleseja joita on nähnyt ja ihastellut netissä, ne onkin oikeasti olemassa! :D
ROP Glenbrows Timelord

Täältä löytyvät kuvat, joita on siellä näytillä 359!!, huomaa, että ne menevät kolmelle sivulle! :) Aivan upea kokemus, todella pitkä päivä - mutta upea kokemus. Huomasi, että siinä 100 koiran kohdalla menee raja, sitten ei enää jaksa keskittyä ja meillä oli vielä 80 koiraa katsomatta siinä vaiheessa eli käytännössä kaikki nartut..., Mutta kyllä oli hienoa nähsä näin suuri otos rodusta ja jutella englantilaisten kasvattajien kanssa. Meno oli aika erilainen kuin täällä Suomessa on kehänlaidalla. Jaksettiin istua koko päivä siinä kovilla muovituoleilla ja kuvattiin, minä toteutin unelmani ja kuvasin kaikki koirat - seuralaiseni kuvasivat yksittäisiä koiria ja ottivat filmiä.
Kehän jälkeen mentiin tutustumaan kaikkeen siihen mitä koiraihminen on aina tarvinnut ja siihen mitä ei ole tiennyt koskaan tarvitsevansa, mutta huomaa ostavansa. Minä sain pidettyä itsenä kaidalla tiellä, enkä ostanut mitään! En siis mitään! Kyllä teki tiukkaa..., Shoppailun jälkeen menimme syömään. Otin hampurilaisen, koska ajattelin, että sitä ei voi mokata. Kyllä voi. Hyi. Kylmä sämpylä, friteerattua ohutta kanapihviä, kuivaa - kastiketonta salaattia, yksi nahistunut tomaatti ja friteerattuja lohkoperunoita ja fantaa. Huoh. Jälkiruoaksi vähän turhan kuiva brownie vaniljakastikkeella. No, mutta kaikkea ei voi saada ja pääasia oli, että niitä koiria oli jopa minun mielestä tarpeeksi kehässä, ehkä ekaa kertaa ikinä! :D

Ruokailun jälkeen siirryttiin katsomaan isoja kehiä. Hienoa oli nähdä Jasnan isän omistaja tuomaroimassa ja hieno irlanninvesispanieli meni voittamaan ja enkkukin sijoittui, walesi ei. Kehän jälkeen lähdettiin kioskin kautta kohti hotellia. Hotellilla mentiin alakerran baariin ja sieltä huoneeseen. Käytiin Iitun kanssa läpi päivän saaliita ja nimettiin niitä kuvia ja pakattiin aamua varten :)

Kommentit