Nasun 2.näyttely Lohjalla

ROP Benton Walk Of Fame ja VSP Benton Catch Another Duck

Tänään oli siis vuorossa Jasnan toinen näyttely ja sekin Lohjalla. Kehä oli tänään paljon paremmassa paikassa kuin viime viikonloppuna. Jasnalla ei ollut mitään pelkotiloja ja tosi paljon rennommin käyttäytyi kuin ensimmäisessä näyttelyssään. Ainoa mikä epäilytti oli se fakta, että tuomarina oli tällä kertaa mies. Ja ihan aiheesta epäilin, tuomari pelotti Jasnaa kovasti. Kehän laidalla luulivat myös, että Jasna näykkäisi tuomaria - mitä se ei kyllä tehnyt.
Arvostelussa lukee -käyttäytyy rodulle ominaisella tavalla- mikä ei kyllä pidä paikkaansa! Mutta..., mutta..., palautuu äkkiä, eikä sille jää mitään pelkotiloja. Totuttelua se ilmeisesti vaan vaatii, kehässä se on epävarma, Artsia se ei kehänlaidalla väistellyt yhtään..., hämmentävä eläin. Tuomaria väistämisestä huolimatta se sai KP:n ainoana kahdesta pennusta.
ROP-pentu Chanangel Leading Edge

Corgeous little bitch with a correct size for age. Excellent proportions. Well made head with lovely expression. Long neck. Well constructed front. Super topline. Broad thighs. Excellent bone and feet. Good body. Free and happy mover. Beautiful coat. Just needs to get used to ring processes.  Tuomari Stig Arne Kjellevold, Norja. Pentu1 KP ja ROP-pentu!! Kilpailijoita oli vain kaksi, joista Jasna oli toinen, mutta voitto, mikä voitto :) ja miten ihana arvostelu!

Täältä löytyvät ne kuvat, kuvasin myös enkku kehän, poikkeuksellisesti, niitä kuvia ei vielä sitten netistä löydykään..., ehkä jossain vaiheessa :) Isommissa kehissä ei sitten enää pärjätty Nasun kanssa, mutta hyvin Nasu siellä esiintyi, eikä väistänyt tai perääntynyt tuomarilta, joka oli mies. Lähdettiin kohti Espoota ja oltiin viiden aikaan mun luona. Binkkuus oli kovin otettu, kun Nasu palasi vihdoin kotiin :) Kiitos onnitteluista ja Inkalle esittämisestä!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onnea taasen!!! Mahtipentu Jasna :))) Kyllä se tuomareihinkin tottuu!