Messari

Tänään valkeni sateisena toinen näyttelypäivä ja olimme Inkan ja Ellenin kanssa vasta 7.30 hallilla. Kätevää kyllä asua Lepuskissa niin matkaa messuhallillekin tulee se ihan vähän reilu 9km, ei paha! Walesit olivat tänään kehässä 51 eilisen 56 sijaan eli yhden kehän verran siirtoa tapahtui. Walesit myös alkoivat tuntia aiemmin eli 9, minulla oli siihen asti vuoroja. Pikkusiskoni tuli myös töihin ihan extempore, kun nyt sattui paikalle niin heti värväsin sen sprinkkujen talkooporukkaan!

Kuvasin walesit ja ihan tyytyväinen oli kuvieni tasoon ja sain oikeat asetukset kohdilleen, se on aina se bitch, kun asetuksia pitää etsiä. No joka tapauksessa kuvat löytyy taas jälleen kerran Täältä. Kehän jälkeen kävimme syömässä ja minä taas vähän valokuvia ottamassa ja sitten vahdittiin 14:sta asti hallia.
ROP Twitters Indian Summer ja VSP Twitters Blush Damask

Kehien jälkeen käytiin pikkusiskoni kanssa vähän shoppailemassa ja sitten lähdimme ensin ratikalla, siirryimme metroon ja jatkoimme kahdella eri bussilla kotiin. Yksi syy lisää miksi asuan lepuskissa, one train! that's it! Kiitos kaikille sprinkku ihmisille ja ei-sprinkku ihmisille koirien täytteisestä viikonlopusta ja hauskoista jutuista! :)

Kommentit