Hyvää Uutta Vuotta!! Happy New Year 2011!!

No niin..., Viime vuosi sisälsi edellisen tapaan suuria muutoksia minun ja Biancan elämässä. Olemme asuneet nyt vuoden poissa lapsuudenkodistamme..., menetimme Tarun ja saimme Jasnan. Taru kuoli heinäkuussa ja Jasna saapui elokuussa, nopea päätös minun puoleltani, mutta luulen sen olleen oikea. Biancan ja itseni vuoksi, toipuminen on ollut helpompaa itselle, kun Bianca on näyttänyt miten paljon se tykkää Jasnasta. Olen kiitollinen, että sain Tarun yli 10 vuotta sitten vanhemmilta ja Tarun kautta paljon uusia tuttavuuksia ja koiramaailman. Kiitos Nipsu <3
Uusi vuosi meni aika hyvin, Bianca vietti sitä ensimmäistä kertaa ilman Tarua ja sen kyllä huomasi ottaneen paljon tukea Tarun pelottomuudesta. Ei se varsinaisesti pelännyt, mutta oli kyllä hermostuneen oloinen. Jasua pelotti. Se oli sisällä ihan ok, kun radio oli päällä ja ihmisistä lähti meteliä, mutta ulkona pelotti ja pauke kummastutti. Ei siitä onneksi kyllä mitään pysyvää vahinkoa varmasti jäänyt, kun se leikki, söi ja nukkui ihan rauhallisesti ja onneksi paukunta loppui 2 mennessä yöllä.

Ensi vuonna ajattelin ottaa tavoitteeksi, että siitä tulisi näyttelyvuoden suhteen vähintään yhtä vilkas ja Jasu pääsee debytoimaan näyttelyissä ehkä sitten helmikuussa, puppe näytelmiin. B saa vietellä kotikoiran elämää ja piristää päiviämme vikinällään ja muulla kommunikoinnilla. Blogin pito tulee olla vähintään yhtä tasaista ja kuva gallerian päivittely pysyä ajan hermolla. Kiitos ja kumarrus vuodelle 2011! ja Tervetuloa vuosi 2012!

Kommentit