Seinäjoella

ROP Benton Walk Of Fame ja VSP Llawen Tuff Enuff

Lähdimme perjantaina suoraan töistä kaverini kanssa kohti Tikkurilaa ja olimme siellä hyvissä ajoin eli siinä 1530 aikaan, hieman ennen. Kyytini saapui 1610..., olin totaalisesti jäässä, kun kyyti auto tuli paikalle. Olimme Tikkurilassa, eikä siitä ollut kovin pitkä matka sinne, minne oli tarkoitus mennä, jotta saisimme koko matkaporukan kasaan.

Olimme puoli viiden aikaan siellä ja sitten lähdimme heti kohti seinäjokea, pimeässä ja sateisessa säässä. Olimme varanneet kahdesta eri hotellista huoneet ja Iitu&minä sekä Iitun koira Toivo olimme hotelli Cumuluksessa. Ihan kiva huone, mutta ovea ei saanut lukkoon, tai sai, mutta Toivo sai sen auki, kun tahtoi :D Pieni ongelma..., olisimme syöneet ulkona, mutta ovea ei saanut lukkoon, joten tilasimme pizzat hotellille. 500m päässä olevasta pizzeriasta oleva ihminen ei tiennyt missä me olemme, kun sanoimme, että Cumulus Seinäjokeen pizzat..., Dude..., for real?! Et ole ikinä katsonut kadun toiseen päähän?! No, ne tulivat ja ajoissa vielä, joten ei enempää valittamista :)

Aamulla lähdimme näyttelyyn aika ajoissa ja teimme siinä jotain pikku trimmi juttuja ja sitten walesit alkoivat, myöhässä. Kuvasin taas kaikki ja ostin omille koirille tuliaisiksi siankorvia :) Kuvat löydät täältä, taas..., Lähdimme heti kehän jälkeen kohti kotia ja sain kotiovelle kyydin, kiitos seurasta! :)

Kommentit