Kesän viimeinen mökkimatka

Kesän alussa/kevään lopussa kävin mökillä kahden koirani kanssa, Tarun ja Biancan. Kesän lopussa/syksyn alussa kävin mökillä kahden koiran kanssa, Biancan ja Jasnan. En olisi uskonut/halunnut uskoa, että syksyllä elän elämääni ilman omaa Nipsuani.

Olimme mökillä aamupäivästä n. 11.30 ja koirat pääsivät ulos autosta ja lähtivät sinkoilemaan. Tämä oli ensi kerta, kun J pääsi mökille. Bianca ja Jasna leikkivät Biancan lempi-mökkileikkiä, joka sisältää juoksemista mökkisika suussa ylös mäkeä, alas mäkeä ja taas takaisin. Jasna perässään, tästä lähtien, Taru aiemmin.

Isäni käveli laiturilla kohti sen päätä ja Jasna seurasi isääni laiturinpäähän ja sen yli, yksinään, mutta joka tapauksessa :D Pieni ei ollut ikinä nähnyt järveä ja vettä tässä määrin. Jasna kävi pulahtamassa Biancan perässä ja bludasi kunnolla tippuessaan, se ei edes pahemmin pelästynyt. Isäni veti sen sitten ylös ja osasi se selvästi uida tai ainakin se pysyi pinnalla.

Se ei selvästi saanut mitään pahempia traumoja, koska se meni isän perässä uudelleenkin ja Biancankin perässä. Joko se on tosi rohkea tai tyhmän-rohkea tai sitten siltä puuttuu itsesuojeluvaisto - kokonaan!

Lähdimme kohti kotia iltapäivällä ja koirat nauttivat paketillisen kalkkunaleikkeleitä kassista, joka vahingossa jäi niiden kanssa takakontiin, kun ne odottivat meitä autoon serkkuni kodista. Koirat olivat aika väsyneitä illan ja olin tosi tyytyväinen, että lähdin laittamaan mökkiä talvitiloille vanhempieni kanssa :)

Kommentit