Täyttä toimintaa

Jasnalla oli tänään todella toiminnantäyteinen päivä! Aamusta käytiin tapaamassa Jasnan kaveria Ponchoa läheisellä pellolla ja pennut leikkivät melkein 2tuntia yhdessä kauniissa aurinkoisessa säässä :) Läheisistä taloista tuli myös 14viikkoa vanha Helmi-cavalier pentu, joka oli tosi arka, mutta oli kyllä kiinnostunut toisista pennuista :)
Leikkituokion jälkeen menimme kotiin ja lähdimme sienestämään Oittaalle. Koirilla oli tosi kivaa metsässä, Jasna oli vähän raukka, kun se oli sitä mieltä, ettei se jaksa enää kävellä. Jasna tosin sitten reipastui ja Biancaa on aina tosi kivaa retuttaa!

Jasna myös halusi useammin kuin kerran maata sienien päällä, joita minä halusin vuorostani kerätä ja se pyöri ja hyöri niinden päällä muutenkin, ei ollut tilaa kuin metsän verran ympärillä ja minun sienissä piti olla! Se myös venyy ja vanuu pitkin mättäitä ja työntää pikku nokkansa kaikkialle minne sitä ei tarvitsi laittaa, se kai siinä on se pointtikin...,
Illalla harjoiteltiin vielä seisottamista ja juoksua, se alkaa sujua jo hieman paremmin :) Hieman on tässä lauseessa se avainsana! Namilla pääsee tämän neidin kanssa pitkälle, kun se on niin ahne. Biacna tai Taru ei ikinä ollut niin ruoan perään, että olisivat halunneet tehdä sen eteen liiallisuuksiin asti töitä. Jasna taas tekee melkein mitä vaan, eikä tarvitse edes olla iso nami. Tavallisesti se on jtn mitä taskun pohjalle on unohtunut edellisiltä lenkeiltä, mutta tyytyväinen vastaanotto sille aina tulee!

Kommentit