Hauvat Haminassa Haahuilemassa

Heti aamusta Jasna ja Ellen jatkoivat siitä mihin edellisenä iltana, ihmiset heidän leikkinsä lopettivat :) Kolmeasta olohuoneen korista toiseen ja taas takaisin ja sitten mukellettiin pitkin poikin lattiaa ja leikittiin hulluna! :) Niillä oli superkivaa ja sitä oli kiva seurata. Käytiin myös Haminan keskustassa kävelemässä ja Haminan keskustan Mustissa&Mirrissä ostamassa littanan maaorava pehmolelun Jasnalle, jonka Jasna itse valitsi itselleen.

Koirat nauttivat myös täysin siemauksin siitä, että Inkalla ja Niklaksella on toooosi iso ja ihana piha, jolla juosta vapaana. Kyllä se on ihan eri asia walesien asua maalla omakotitalossa kuin kerrostalossa keskustassa, kuten itse asuan..., Kaivo-ongelman takia koirat tarvitsivat vahdin kanssaan pihalle ja siksi jouduimme vähän rajoittamaan niiden leikkiä pihalla. Avoin kaivo ja hullunlailla rallia leikkivät britti walesit ovat huono yhdistelmä.

Harjoiteltiin myös aika pitkään Jasnan kanssa seisotusta ja juoksemista. Se tajuaa kyllä aivan täysin mistä on kyse, kun harjoitellaan näyttely asioita. Juoksuttaminen meni aivan nappiin, kun se hiffasi mitä Inka siltä haki :D Se oikein tarjosi itseään juoksemaan ja tyrkytti itseään ilman hihnaakin seuraten Inkaa tosi kiltisti :) Se oli aivan huippu pikkueläin! Ja nautti, häntä vaan vispasi. Lähdettiin kotiin ruoan jälkeen ja Jasna nukkui tosi sikeästi koko illan. 

Kommentit