Lonely No More..., For A While...,

Hain Biancan siskon eilen meille hoitoon viikonlopuksi, koska Bianca on ollut niin kamalan yksinäinen. Itsellekin tulee surullinen olo, kun katsoo Biancaa sen apatiaa ja kaipuuta. Pahinta on, että tiedän mikä siihen auttaisi, mutta en voi tehdä sille mitään. En voi antaa sille Tarua. Yhtenä päivänä voin antaa sille kuitekin seuraa ja toivoa, että se auttaa edes hetkeksi. Ja tuntuu tai ainakin näyttää siltä, että se on auttanut edes hieman, edes tänään.

Trimmasin Ronjan kiitokseksi lainasta ja siitä tuli ihan kivan näköinen :) Karvoja jäi kassillinen piha nurmelle ja aurinkotuoliin, jossa Ronjan ja Biancan - samalla repäisyllä, sitten trimmasin. Niissä on samaa näköä, kun katsoo niiden profiilikuvia sivusta, vaikka Bianca näyttääkin enmmän isältään ja Ronja äidiltään. Kuitenkin jotenkin näen ne samanlaisina.

Koirilla oli aika kivaa keskenään ja Ronja sai masentuneen Biancan myös hieman leikkimään. Toisaalta se oli jonkin verran ärsyyntynyt Ronjan leikkiyrityksistä. Uskon, että tämä teki kuitenkin tosi hyvää Biancalleni. Kiitos Ronjalle, joka tuli apuun hädässä! Ja sai samalla parturoinnin.

Kommentit