Jasnan eka päivä Suomessa


Jasnan toinen omistaja Inka tuli tänään katsomaan Jasnaa ekaa kertaa :) Emme olleet siis kumpikaan nähneet Jasnaa koskaan ennen. Olemme kumpikin tosi tyytyväisiä Jasnan ulkonäköön ja tietysti otimme kuvia, lukuisia, tästä pienestä yksilöstä :)
Leikkien ja muun touhuilun lisäksi Jasna pääsi myös ensimmäistä kertaa pikaiseen pikku trimmiin. Puhelimme myös Jasnasta ja katselimme läpi sen papereita, koska Jasna on tuontikoira on sen papereissa vähän tavallista enemmän työtä.
 
 


Kuvissa: Jasu on samassa asetelmassa kuin missä kuvasin Biancan, kun sain sen, tosin nalle on erilainen. Yhdessä kuvissa koirat tapaavat ensi kertaa, myös dublikaatti-tilanne siitä, kun toin Biancan ensi kertaa Tarulle.
 
Bianca sai myös tavata tänään ensimmäistä kertaa uuden lemmikkinsä eli mini-Jasnan! Myös pikkusikoni, äitini ja isäni tapasivat ekaa kertaa pikkuisen lisän perheeseemme/ni.  Naapurissamme asuva muutaman viikon vanhempi Poncho kävi myös katsomassa Jasnaa näin heti alkuun. Jasna oli vähän sitä mieltä, että tämä_kaikki_on_vähän_liikaa_!! Poncho olisi halunnut leikkiä, mutta Jasna ei, ehkä ensi kerralla? :D
 
Yritimme myös saada lapsista yhteiskuvaa, mutta se ei onnistunut aivan täydellisesti, mutta molemmat ovat kuvassa paikallaan, pidän sitä menestyksenä! Kuvissa: Jasna pikkusikoni kanssa yhdessä ensi kertaa, Jasna tapaa ensi kertaa isäni - eka perheenjäsen minun itseni jälkeen, Jasna äitini syissä ja Jasna Biancan kanssa, aika hyvä kuva eikö? En ottanut noita kuin..., ehkä 20 erilaista, kunnes tämä yksi onnistui. JA jostain syystä kaikki kuvat eivät suostu suoristumaan tai miten se nyt sanotaan kääntymään pystyyn? Ä-R-S-Y-T-T-Ä-Ä!

 
 

Kommentit