Turus

Ja taas alkoi näyttelykauteni - Vuoden ensimmäinen näyttely Turussa! Sain kyydin Vantaan puolelle jo ennen seitsemää, siis sunnuntaiaamuna -.- Lähdimme melkein heti matkaan, Riki ja Ruffe kontissa. Riki oli mukavan lämmin niskassani matkalla ja nuoli ahkerasti selvästikin pesemättä jääneet korvani :D Olimme hyvissä ajoin perillä ja perustimme leirin kehän viereen, saimme kuitenkin juoksuisen nartun poikien boksin viereen, joten vaihdoimme leiripaikkaa. Uudet näyttelysäännöt, tai no vanhat - tai lähempänä ainakin vanhoja, luonnistuivat aika mallikkaasti, kun valppaasti seurasi tilannetta. ROP Benchmark Jest Cymro ja VSP Hammalgården's Back To Stay



Kuvat, joiden laatuun en ole lainkaan tyytyväinen, löytyvät nyt kumminkin Täältä. Tuomati oli sama kuin Jyväskylässä, joten tiesin odottaa nopeaa toimintaa, mutt OMG, kun narttu alettiin arvostella, niin siinä missä muut tuomarit seisottavat, tämä juoksutti!! Kuvat ovat sitten niitä onnekkaita ja vähemmän onnekkaita räpäytyksiä, jotka juuri ja juuri sain, ennen kuin koira pika-arvostelun jälkeen vaihtui jo seuraavaan.

Jäimme kehän jälkeen odottamaan vielä, että Ruffe valmistuu junnuhandler kisasta ja sitten lähdimme, ostin tytöilleni anteeksi-että-jätin-teidät-kotiin-ja-olin-toisten-koirien-kanssa-koko-päivän luut. Pakkauduimme autoon, (minä ja Riki takapenkille) ja kävimme syömässä ABC:llä nopeasti, sain kyydin lähes kotiovelle. Kiitos mukavasti päivästä Jurvasten porukalle!

Kommentit