Siipirikko muuttolintu

Taru ja Bianca ovat taas päässeet muuttoavuksi. Binkkuus sai huonekalujen seurana IKEA-hiiren Kuvassa: Maija "muuttaa meitä" ja Binkku tunkee makaamaan ja oleskelemaan vieressä.














Taru ja Bianca liittyivät myös seuraamme, kun kokosimme ja lajittelimme pikkusiskoni kanssa CD ja DVD-levyjä ja nimesimme niitä. Boksissa se oli aika mukavaa. Olen päättänyt ottaa koirien boksin pysyväksi osaksi makuuhuoneeni sisustusta. Se on siinä sänkyni päädyssä, tukkii pääsyn osaan vaatekaappeja, mutta kaikkea ei voi saada!















Binkku oli myös huolestuneena yhdessä vaiheessa niiden lajiteltavien CD:n ja DVD-levyjen välissä..., mutta ainakin se oli söpö, lämmin, hyväntuoksuinen ja pehmeä siinä ollessaan. Niin ja sähköinen..., meidän kämppä on tosi sähköinen, täytyy ostaa jotain sähkönpoistoainetta.

Bianca ja Taru olivat tänään mukana, kun veimme vielä viimeisiä silauksia meidän kotiimme. Bianca muutti tuoreen IKEA-hiiren, johon se on nyt kovin viehättynyt - Biacna on monessa suhteessa kuin pieni lapsi, uudelleen viehätys lumoaa sen lelujen kohdalla ja sitten noin viikon kuluttua se unohtaa useimmat lelut. Biancalle on hankalampi ostaa leluja, kuin Tarulle, joka on osoittanut selkeästi millaisista leluista se pitää.



Olen nyt kuukauden asunut vähän puoliksi kotona ja puoliksi kotonamME (mikäli on jäänyt epäselväksi, niin kotona on ennen tämän vuoden marraskuuta ollut paikka ja kotonamME tämä uusi, omamME). Enemmän kuitenkin kotona, jonkinlainen pitkähkö siirtymävaihe..., vaikka olen kyllä viettänyt aikaa kotonamME, eivät koirat oikein viihdy siellä vielä.
Ne eivät jotenkin osaa asettua sinne ja eilenkin, kun kokosimme siskoni kanssa juuri ostettua kenkätelinettä (jo oli aikakin!) niin Taru oli koko ajan tulossa meidän kummankin syliin ja muutenkin kumpikin koira nyhjäsi kyljessä. Vähäksi aikaa suostuivat asettumaan boksiin, kun siskoni kanssa laitoimme nimiä DVD- ja CD-levyihin. Sieltäkni kuitenkin äkkiä lähdettiin perään, kun jompi kumpi lähti makuuhuoneesta, ehkä ne vielä tästä tottuvat.., kun niiden emäntä tottuu ;)

Kommentit