Haminan näyttely

Läksimme tänään sitten Mirkalta siinä puoli kymmenen maissa kohti Haminaa. Tosi kiva keli oli ja minä ajoin - olimme perillä Haminassa ihan hyvissä ajoin. Jouduimme jättämään auton jonkinlaisen matkan päähän. Tuuli oli vähän viileä, mutta aurinko paistoi. Pääsimme hyvään paikkaa jättämään boksin. Tykkään tosta bastioni ideasta, ei taivas alla, mutta kuitenkin ulkona.
Kehä oli vain puoli tuntia myöhässä ja varttia vaille yksi se siis alkoi. 31 walesia oli ilmoitettu ja vain yksi oli poissa. Meidän mukana olleella Viivillä oli tänään vähän helpompaa kehässä ja tuloksena oli ERI ja PN4 sijoitus, harmittavasti CACIB meni lähes nenän edestä. T'äältä voit löytää nykyään kuvat. Vanha osoite tulee poistumaan käytöstä.
ROP Benton Walk Of Fame ja VSP Benchmark Siopwr
Lähdimme heti kehän jälkeen ja olimme kotosalla siinä kuuden aikaan. Kävimme lenkin Hakunilassa, veimme vähän papereita ja sitten tipautimme Viivin kyydistä ja minä ajoin meidät meille ja sitten Mirka lähti siitä kotiinsa. Huh. Aika pitkä viikonloppu siis taas takana ja minä lähdin siitä vielä syntymäpäiville...,

Kommentit