Kohti Pyhäjärveä

Juoksin tänään autotallilta kotiin, hyvätelin koirani - lähtiessäni koiranäyttelyyn - absuridia. Ja hyppäsin Arin ja Siirin sekä Simban autoon. Nokka kohti Lahtea ja matka alkoi. Olimme perillä Lahdessä siinä viiden aikaan ja järjestäydyimme Einen autoon - Minä, Jonna, Cami ja Eine + Manta, Sumo ja Hertta. Toisessa autossa Simba, Siiri ja Ari.

Pysähdyimme kerran matkalla, syömään (otimme taas samat ruoat Einen kanssa...,) ja ajelimme sitten Eine ratissa mökki alueelle, joka Jonnalle ja minulle oli jo tuttu parin vuoden takaa. Mökin varauksessa oli sattunut sekaannus ja saimmekin isomman ja paremmin varustellun mökin. Kalliimmankin..., mutta suihku oli ehdoton plussa.

Sijoituimme kolmesta huoneesata - Eine, minä ja Manta - Jonna, Cami, Siiri ja Hertta+Sumo - Ari ja Simba. Hyvin kyllä nukutti, vaikka illalla huone tuntui aika kylmältä. Heräilin aamulla hitaasti, koska ei tarvinnut koirista huolehtia :) Ja katsahdimme ikkunasta siellä odottavaa yllättävää näkymää -- Minulla oli kyllä aivan liian kesäistä vaatetusta mukanani. Lähdimme aamiaiselle, joka oli kyllä aika säälittävä, kävimme siivoamassa mökin ja sitten kohti näyttelypaikkaa, kaikki täysin aikataulussa :)

Kommentit