Latvian Näyttely

Aamulla herättiin siinä seitsemän jälkeen ja lähdettiin koirien kanssa ulos. Aika kylmä ilma oli ja varmaan ihan pakkasen puolella. Käveltiin Einen kanssa vähän pitempi lenkki, kun ei ollut meillä tarkoituksena pestä tyttöjämme tänä aamuna. Palasimme sitten hotellille Jonnan+koirien jälkeen ja Einen kanssa tajusimme, että ainoa huoneen avain oli ollut meillä mukana. No, onneksi ei kovin pitkään oltu. Käytiin itse suihkussa ja Sumo pääsi taas pesulle. Eine ja minä lähdimme siksi aikaa aamiaiselle, kun Sumoa laitettiin valmiiksi. Sen jälkeen pakkauduimmekin autoon ja palasimme näyttelyalueelle.

Walesien kehä oli kehässä 3 ja saimme ihan kivasti kamat siihen kehän viereen, tosin itse olisin mieluummin leiriytynyt toiselle puolelle kehää, mutta, kun ei siellä oikein ollut tilaa. Kävin hakemassa ennen walesien alkua Tarun Crufts-kutsun samaten Sumon sekä Tarun valiovahvistuksen ja ruusukkeen!!!!! Aika hieno se kyllä onkin :)) Ja ajatella, että Taru oli eilisen PN1 saavutuksen ansiosta oikeutettu Crufts kutsuun, minun Taru?, outoa..,

Kehät alkoivat tänään ajoissa ja Sumo pääsi saksalaisen, Hans Gruttner, tuomarin arvosteluun. Sumo uusi edellispäivänsä tulokset ja tyttärensä Manta esiintyi seuraavaksi. Tänäänkään ei harmittavaa kyllä tullut junnusertiä, mutta esiintyminen oli mallikas. Taru uudisti myös tuloksena!!. Ramona cokkeri pisti edellispäivää paremmaksi ja nappasi itselleen Vara-Cacibin! :)

TARU: ERI1, PN1, VSP, ROP-VET!!
SUMO: ERI1, PU1, ROP, CACIB
MANTA: EH1
RAMONA: ERI2, PN3, VCAC

Täytyy vaan todeta, että Tarulle sopii Latvia :) Neljässä siellä käydystä näyttelystä on tullut 3xVet-Sert, 3xVSP ja LV VMA-titteli :)) Tänäänkin olisi Tarulle jaettu se Vet-Sert, mutta, kun se valioitui edellispäivänä!!, niin ei voinut ottaa vastaan. Tuomarin ei ole pakko sitä SERTiä tietenkään jakaa, kuten ei Suomessakaan joten sekään ei ole itsestään selvyys. Vähän eritasoisia tuloksia, kun on tottunut Vsert (ja nyt vetsku iässä ROP-vet) saavutuksiin Suomessa. Kehä kuvat löytyvät Täältä.

ROP Luckystone's Double Trouble ja VSP Doniol Jasmin Shangrila!!!

Pitää kiittää Jonnaa upeasta handlauksesta ja koiran trimmistä, ei olisi ollut mahdollista kaikki tämä ilman sinua! ja kiitos Einelle Tarun viemisestä ROP-kehään ja upeasta seisottamisesta :) Isoihin kehiin emme jääneet vaan aloimme valmistautua lähtöön Ramonan kehän jälkeen. Hieman shoppailua ja minä ostin ne pakolliset pokaalit Tarulle :) Kävin sanomassa infossa, että joudumme lähtemään laivaan ja isot kehät jää väliin. Pakkauduimme taas autoon ja ajoimme onnellisesti oikean risteyksen ohi matkalla takaisin hotelliin. Vasemmalle kääntyminen oli sallittua vasta RIMI-kauppakeskuksemme kohdalla (6km eli 12km ylimääräinen lenkki) ja siitä sitten suorimme hotellille. Maksoimme huoneen ja lastasimme auton ja koirat saivat juosta hieman pihalla.

Lähdimme Einen auton ratissa kohti Tallinnaa ja nappasimme autoon mukaan paikallisesta mäkkäristä evästä. Ajelimme samalle rantapaikalle kuin tullessa ja jäimme ottamaan hienossa auringonlaskussa kuvia voittajakaksikosta :) Taru löysi myös linnun, kuten sillä on tapana tehdä useimmissa paikoissa. Siitä minä nousin rattiin (16.40) seuraava pysähdys oli Tallinnan liepeillä 19.15 ja 220km myöhemmin.

Eine sai tällä kertaa ajaa auton laivaan ja koirat jäivät autoon, kun me menimme sisälle laivaan. Kävimme syömässä röökikopin vieressä lattialla? ja taxfreessä. Laiva saapui Helsinkiin n. 23.20 ja olimme meillä 23.33, eli 13min meille! :) Aika hyvin. Hyvästelimme siinä ja Jonna ja Eine joutuivat jatkamaan vielä matkaa. Me päästiinkin Tarun kanssa poikkeuksellisesti ihan kotiovellle :) Kiitos hienosta reissusta Eine ja Jonna ja onnea Sumon tittelirimpsun kasvamisesta! Aamulla herätyskello soi ennen viittä eli aika kauan sai nukkua, kun klo 1 pääsin petiin... :)

Kommentit