Matka Latviaan

Heräsin viiden jälkeen ja 6:15 Jonna, Eine, minä ja 5 koiraa, 4 näyttelijää, lähdimme kohti laivasatamaa. Laiva lähti kohti Tallinnaa Helsingistä 07.30. Pääsimme hyvin laivaan ja koirat jäivät taas autoon, kun me lähdimme sisään aamiaiselle. Vietimme koko Tallinnaan menomatkan ruokalassa, waleseista keskustellen ja matka meni nopeasti :)

Käytiin myös vessassa. Seisottiin sitten Einen kanssa siinä koppien ulkopuolella ja odoteltiin huomattavan pitkä aika. Neljässä kopissa oli valkoinen merkki ja yritimme niitä avata, mutta eivät auenneet? Yhdessä wc:ssä oli punainen merkki ja sen tiesimme olevan varatun. Vedimme, käänsimme ja nostelimme ja painoimme nuppia, ei tapahtunut mtn. Minä turhauduin ja riuhtaisin aika voimalla ja kas, kolmen tyhjän kopin avautumista odotellessa..., :D :D

Palasimme autolle siinä puoli 10 aikaan ja aloimme hieman järjestellä tavaroita. Tuolit piti saada takapenkeiltä takakonttiin ja avasimme siis takakontin ja kas vain, pieni musta maskotti livahti ulos. Autokannelle. Lähes satamassa. Jipii. Ei mikään paniikkin, ei. Jonna lähti koiraa metsästämään ja Einen kanssa teimme ovelan päätöksen ja suljimme fiksuina kontin, ettei nyt 4 kontissa, vielä, ollutta walesilaista liittyisi hupiin. Saimme kummastuneita ja ehkä jonkin verran huvittuneitakin katseita takana olevilta automatkaajilta, kun aloimme kyykiställä ja huudella koiraa. Eivät olleet huomanneet tumman koiran livahtamista ja alkoivat vilkuilla mitä me etsimme. Sieltä se cokkeri sitten aika pian lähti autojen välistä tulemaan ja näytti helpottuneelta, kun näki minut. Kaappasin sitten koiran syliini ja se siitä :)

Satamassa vaihdoimme Einen kanssa rahaa ja saimme vierekkäisiltä vaihtopaikoilta samalle summalle eri määrät lateja. Kiitos? Eine pääsi rattiin, pysähdyimme lyhyesti ja otimme kuvia koirista (yllätys!) Eine ajoi siitä toiselle pysähdyspaikallemme. Otimme kuvia! koirista ja Taru sai hepulin :) Manta, kun on lähes tarpeeksi Bianca, että Taru voi suvaita harkitsevansa sen kanssa leikkimistä :D Minä pääsin rattiin ja jouduin/pääsin ensi kertaa ajamaan ulkomailla. Olimme ylittäneet jo rajan joten ajelin siis Latviassa. Hieman erilainen liikenne.

Hotellille päästiin kuitenkin ilman kummempia mutkia, mitä nyt vähän varmistettiin kulmaa ;), Saavuttiin Riikaan 15.30. Hotelli oli jo vanha tuttu ja meillä oli tosi hieno huone, Family suita, tilava kuin mikä. Kävimme RIMI kauppakeskuksessa ja söimme hotellilla. Manta trimmattiin ja käytiin lenkillä. Oleiltiin huoneessa ja käytiin nukkumaan 11 aikaan.

Kommentit