Latvian Näyttely

Aamulla saimme kerrankin nukkua pitäkään, kun cokkeri kehä oli ajastettu alkamaan klo.12.06 ja walesit siinä 2? maissa. Pesin Tarun aamulla, Eine pesi Mantan ja Jonna Sumon. Sitten föönättiin koirat kuiviksi ja minäkin kuivasin KAHDELLA ;), omalla pyyhkeelläni ja pesin Tarun sen omalla kookosshampoolla. Olen siis kehityskelpoinen henkilö.

Kehät olivat aika pahasti myöhässä aikataulusta. No, niiden vihdoin alkaessa Greg Eva tuomaroi ensin Sumon, joka tuli kuin tulikin sitten LV MVA:ksi ja BALT MVA:ksi!!! Upeaa ja onnea Sumo ja Jonna! Sitten oli vuorossa Manta, joka sai EH, jäi se junnuserti saamatta, mutta arvostelu oli hyvä! Sitten oli vuorossa Taru. Sydän jyskytti kurkussa ja kädet tärisi, kun Jonna esitti Tarua :D En eläydy yhtään, en :) ERI ja SA tuli, joten jatko oli odotettava Tarusta leivottiin käsittääkseni ensimmäinen LV VMA, joka waleseissa on!!!! Tuhannet kiitokset Jonnalle, joka sai Tarun taas esiintymään yli odotusten! :)

TARU: ERI1+SA, PN1, VSP, ROP-VET, VET-SERT - - LV VMA!!!!
SUMO: ERI1+SA, PU1, ROP, SERT, CACIB - - LV MVA, BALT MVA, C.I.E!
MANTA: EH
RAMONA: ERI

ROP Luckystone's Double Trouble ja VSP Doniol Jasmin Shangrila

Täältä löytyvät kehäkuvat. Sitten oli vielä vuorossa seurueemme cokkerin kehä, mistä ei menestystä tullut. Hieno päivä oli kuitenkin ollut jo siihen mennessä, jäimme luonnollisesti odottamaan ryhmäkehiä, mistä ei sitten enää sijoitusta Tarulle tai Sumolle tullut. Otimme myös hyvät kuvat koirista siinä odotellessa. Päivä oli ollut taas pitkä ja lähdimme Rimi kauppakeskuksen kautta hotellille. Taru tarjosi meille ihmisille suklaakakkua ja Sumo tarjosi koirille luut :) Kaksi tittelinsaajaa :)) Kävimme koirien kanssa ulkona ja oleskelimme huoneessa. Kävimme nukkumaan 11 aikaan.

Kommentit