Voiko Sanoa "Mennään Kanttarelliin"?

Suunnitelmissanihan oli mennä lauantaina Porvoon walesikehää kattelemaan, mutta, mutta. Auto ei startannut viime viikolla ja akku oikuttelee, niin en sitten viitsinyt lähteä. Olisin kuitenkin jäänyt jonnekin moottoritien varteen. Ihan varmasti. Joten suuntasin sen sijaan porukoiden kanssa ystäväperheemme mökille Hattulaan. Matka sinne oli..., hm..., vaiherikas.

Koirat pääsivät autosta ulos ja elo oli yhtä riemua koko päivän. Bianca kävi pulahtamassa mahaansa myöten, vaikka vesi oli oikeasti kylmää. Taru vilkuili vettä vähän varpaitaan kostuttaen. Joutseniakin Taru vähän kyttäili, mutta kielsin menemästä perään...,!!

Lähdimme ruokailun jälkeen sieneen. Löysimme aika hyvin sieniä ja olin juuri poimimassa erityisen hyvästä paikasta kanttarelleja talteen, kun aloin katsella, että missä se Taru on. Haukunta kyllä kuului ja B pyöri siinä vieressä. Maija otti pyynnöstäni B:n kiinni ja Tarukin löytyi. Prkl. Eli tuolla lahden toisella puolella otus oli uimassa joutsen pariskunnan totaalisena narutettavana. Ei päässyt edes lähelle ja ei käskyt olleet kovin tehokkaita noin kaukaa...,


Taru oli melko tehokas, koska uimaretkeltä tultuaan alkoi se sienestää ahkerasti kanssamme. Tai luuli ainakin sienestävänsä, nenänsä se työnsi sieniin ja ihmetteli, että mikähän tämä juttu on. Illalla menin uimaan saunasta ja pieni Binkkuuteni tuli perässä. Käveli vieressä saunasta rantaan ja sieltä veteen ja uimaan! Saunaankin se sitten pääsi mukaan, kun oli niin reipas avantouimari. Koirat nukkuivat yön omassa "mökissään" ihan tyytyväisinä. Olen kyllä tosi tyytyväinen, että ostin tuon kevythäkin, käytännöllinen kuin mikä :)

Kommentit