Rovaniemen näyttely

Lähdin aamulla mummolastani, Pudasjärveltä, ajelemaan kohti Rovaniemeä. Olin perillä n. 13, olisin ollut aiemminkin MUTTA! Ounaspaviljongilla pidettävä näyttely, luulisi sen olevan Ounasvaarassa. Kyseessähän oli OUNASpaviljonki, mutta ei. Ounaspaviljonki ei ole Ounasvaarassa, nooouh, se olisi ollut liian loogista. Pyörin siinä Ounasvaarassa ja kummastelin, kun sitä ei löytynyt. Pysähdyin huoltoaseman pihaan ja kysyin yhdeltä naiselta missä Ounaspaviljonki mahtaisi olla.

"Ai, joo et sä ole lähelläkään" Kiva. "Joo, käänny oikealle, aja suoraan. Sillan luota oik. Aja aika pitkään suoraan, toisen sillan ohi ja kolmannen yli. Käänny oikealle, suoraan, vas. Lähestyttäessä city markettia alat olla siinä lähellä." Eli löytyihän se paikka. Auton sain hyvin parkkiin. Oli aika ikävä ilma koko kehän pyörimisen ajan. Satoi rakeita ja vettä aika reilusti. Pidin sadetta sellaisen tulostaulun alla :D. Tuomari arvosteli tosi hitaasti ja muutaman hassun koiran kanssa meni aivan naurettavan kauan. Olin kotona kuuden aikaan.
ROP Tres Allantes Amadeus ja VSP Rocbee Kir Royal

Täältä kuvat. Kuvat alkavat tulla tästä lähtien tuonne toiseen osoitteeseen, koska photobucket kiintiö tuli täyteen ;D Kuvaboxi:ssa taas ei ole kokonaisrajaa, muuta kuin kuukausimääräinen. Uskoisin, että ei ole ongelma, kun saa ladata 2500 kuvaa/kk, ehkä munkin kuvat mahtuvat :)

Kommentit