Luumäen näyttely

Aamulla taas kohti näyttelyä, Nastolasta Maijan kanssa. Oltiin perillä ihan hyvissä ajoin. Auto saatiin peruuttaa Jonnan auton viereen. Ei menty samaa matkaa, mutta silti päädyttiin vierekkäin parkkiin :) Siri ja Ronja tulivat melkein heti siihen meidän luoksemme ja olimme siinä jonkin autoilla jonkin aikaa. Kävin ilmoittamassa Tarun ja perustimme leirimme kehänlaidalle. Walesit olivat ensimmäinen rotu kehässään kello 10, joten ajoissa alettiin.

Ensin esiintyi Joose, Bianca veli, Wiseman - H, tuli tulokseksi..., Heartbreaker eli Ronja sai myös H:n, esitin Ronjan "joukko"kehässä, mutta Jonna esitti Ronjan yksilökehässä. Lily eli Littlelady esiintyi myös H:n arvoisesti debyytti näyttelyssään. Ei mikään huippupäivä meillä siis alkujaan ollut. Sumon ekasta pentueesta ollut narttu sai EH:n, joten siinä kohdin vähän parani. Taru esiintyi vetskuluokassa ja hienosti meni. Hertta, Jonnan koira räjäytti sitten potin ollen VSP! :) Loppua kohti päivä siis parani, ja paljon :)
ROP Benchmark Oeri Iames ja VSP Luckystone's Especial Jewel

Taru oli siis näyttelyssä mukana myös ja paljon hienommin ei olisi voinut mennä. Taru sai ERI:n ja oli ensimmäinen luokkansa kolmesta koirasta :) Se yksinään oli jo hieno juttu, molemmat muut veteraanit, kun olivat C.I.B-muotovalioita. No niin, sitten parasnarttu luokkaan, minä itse esitin Tarun, koska Jonna esitti Hertan samassa luokassa. Ja, kun kuusi narttua oli saanut ERI:n, niin Taru oli PN4, ja eka oli valio. Joten läheltä liippasi Va-Sert. Hieno tulos hienolla koiralle ja Taru oli myös ROP-veteraani :) Täältä kuvat.
Doniol Jasmin Shangrila "Taru"

Kommentit