Kouvolan näyttely

ROP Benton Ugly Duckling ja VSP Eastfarm's Joy At Dirlian

Täältä kuvat. Jätin auton vähän syrjempään ja kävelin siitä raviradalle. Koirat jätin autoon auringonsuojaan ja ikkunat auki. Eikä ollut edes kuuma, vaikka aurinko paistoi. Jätin koirille myös kupillisen vettä. Pääsin hyvälle paikalle kehän lähelle. Uuden tele-objektiivini tulikaste :) Ihania, hyvälaatuisia kuvia.

Biancan veli oli ilmoitettu näyttelyyn ja Joosen handlerillä oli toisessa kehässä samaan aikaan koira, joten minä päädyin kehään Joosen kanssa. Hyvin poika esiintyi vieraan ihmisen kanssa ja ERI:hän sieltä tuli. Loppujen lopuksi oltiin sitten toisina luokasta. Ei huono ja ensimmäinen ERI Biancan sisaruksille näyttelyistä, yei :)

Lähdin suoraan näyttelystä ja käytiin koirien kanssa vähän kävelemässä. Auto oli pysynyt hyvän viileänä ja kupissakin oli vielä vettä. Mentiin koirien kanssa Nastolaan mökille ja vietettiin päivä siellä. Käytiin mm. veneilemässä pari tuntia. Koirilla oli kivaa ja nopeampi+halvempi ajaa Kouvolasta-Helsinkiin ja seuraavana päivänä taas Helsingistä-Heinolaan.

Kommentit