Sukutreffit

Hieman taustaa..., Aika kauan olimme miettineet, että pitäisi järjestää jotain tapaamista Sumon pennuille. Mitään ei kuitenkaan oikein saatu aikaiseksi. Sitten yhdellä näyttelymatkalla totesin Einelle, että nyt se kyllä järjestetään kesällä. Pidetään huoli, että se toteutuu. Einen kanssa aloimmekin sitten järjestää tapahtumaa, sopia aikoja ja muuta. Sopivimmaksi vkonlopuksi osoittautui tämä.

No niin, eli heräilin siinä seitsemän maissa ja lähdin, koirat kyydissäni, hakemaan Ronjaa mukaamme. Ronajn emäntä ei tullut mukaan, mutta Ronja on sen verran hyvin meidän kanssa tuttu ettei ainakaan näkyvästi protestoinut mukaan lähtöä. Suuntasimme seuraaavaksi Tuomarilaan, jossa kyytiimme nousivat vielä Fanny ja Minttu. Koirat olivat nätisti, vaikka näin monta narttua olikin yhdessä autossa.

Olimme ensimmäisenä paikalla Mintun kanssa spanielikerhon majalla, Oittaan Kalmarissa. Seuraavana saapuivat Jonna+koirat ja sitten Eine, Janne ja Manta. Valmistelimme hieman juttuja siinä ja ensimmäiset ihmiset alkoivatkin saapua sitten jo kymmenen aikaan. Kuvia otin pitkin päivää paljon ja ryhmäkuvia, aina, kun joku ilmoitti, että ovat lähdössä. Seisotuksia saatiin muutamista koirista otettua.
Kuvissa: vasemmalla oleva ryhmä Sumon nuorimmat: Benchmark T-pentuja (Manta, Eetu ja Wendy+Sumo) oikealla Sumon kennelnimettömät lapset: Jasu, Ronja, Bianca (Sumo) ja Lily.

Paikalle tulivat sitten loppujen lopuksi. Sumo - eli syy tapaamiseen, Sumon äiti Lady, Taru ja Fanny (Ladyn tyttäret), Hertta, Jade ja Otto sekä Sumon pennut. Ihan kiva määrä siis meitä oli paikalla. Kaksi ilmoittautuneista koirista eivät tulleet paikalle, mutta kiva, kun noinkin moni pääsi. Tuntui kyllä, että niitä waleseja vipelsi jaloissa vähintään tuplaten tuo määrä, mikä paikalla oli, kun kaikki liikuivat alati.

Sumon ensimmäisen pesueen 2 paikalla ollutta edustajaa, Patu ja Tara. Viimeisessä kuvassa KAIKKI - muutama oli tosin kerennyt jo lähteä.
Sumolla on neljä pentuetta ja kolmesta meillä oli koiria paikalla. Milfeddyg pennuista Tara ja Patu (Riitu ei tullut). Toisesta pentueesta Bianca, Lily, Ronja ja Jasu - Joose ei tullutkaan paikalle :( Sitten vielä viimeisimmästä pentueesta Manta, Wendy ja Eetu. Olimme pyytäneet paikalle myös verinäytteidenottajan. Laura otti siinä kahdentoista maissa 8 (0?) näytettä paikalla olleista koirista Hans Lohen geenitutkimukseen. Söimme päivällä Einen ja Jannen tuomaa kinkku- + kasvikiusausta. Kuvassa: Ronja näytteenotossa.

Uimaretki oli myös ohjelmassa, olihan kyseessä spanielilauma. Siihen mennessä oli jengi vähentynyt kolmen pennun osalta (Wendy+Lily+Jasu). Kaikki koirat käväisivät uimassa, jotkut kauempana kuin toiset ;) Matka majalle sujui ilman mitään ongelmaa ja pidimme pienen "kilpailun" siinä ennen kahvia. Ronja voitti 21s ajalla, Bianca oli toinen 26s ajallaan - minä ohjasin molemmat koirat :)) hienot siskokset :)

Kahvin jälkeen viimeisetkin ihmiset siitä sitten lähtivät ja jäimme "omalla" porukallamme majalle vielä siivoilemaan ja vähän oleilemaan. Ronjan emäntäkin tuli vielä paikalle. Jannen kanssa luistimme aika tökerösti siivoamisesta (tai minun olisi ainakin pitänyt siivota) vetäytymällä ruokapöydän ääreen keskutelemaan järjestelmäkameroista, kun Jonna ja Eine siivosivat.

Tosi hienosti sujui koko päivä, yksikään koira ei karannut, vähän oli rähin
ää, muttei mtn pahempaa ja sää oli tosi hieno. Lähdimme majalta 18.15, eli koko päivä vietettiin siellä. Ronja lähti emäntänsä kanssa kotiin ja minä vein Mintun+Fannyn Tuomarilaan. Kotona olimme sitten vähän vajaa seitsemän. Bianca sai avata palkintopussinsa ja kaivaa pallon ja luun esiin. Tarukin sai luun, ylimääräiseksi jääneestä palkintopussista.

Vähän me ollaan hyviä Eine! :) ja nyt tiedetään vähän tuosta ruokap
uolestakin ;) Kiitos kaikille kivasta päivästä!

Kommentit