Mökkisika

Ostin tänään koirille virallisen mökkilelun (10€), kun yleensä koirille rahdataan mukaan leluja kotoa. Nyt niillä on myös mökillä lelu- Mökkisika. Koirien kaikilla vähänkin enemmän käytetyillä ja jotenkin persoonallisilla leluilla on nimet. Koirat oppivat aika äkkiä tunnistamaan ne ja hakevat pyydettäessä.

Taru oli kuitenkin vahvasti sitä mieltä ettei Mökkisikaa sopinut jättää ihan ypöyksin mökille ilman leikkijää. Maija (pikkusisareni) keskusteli Tarun kanssa tästä asiasta mäellä, lastatessaan tavaraa autoon ja minä salakuvasin :) En tiedä miten keskustelu oikeasti meni, mutta näin se ainakin olisi voinut mennä.


Tiukan keskustelun päätteeksi Taru myöntyi ..., ja ryntäsi Mökkisian kanssa alas mäkeä :D

Lopputulos oli, että Mökkisika jäi kuitenkin mökille odottamaan koirien paluuta. Koirat menevät varmaan taas heinäkuun viimeisellä viikolla takaisin mökille. Tai Taru ainakin, Bianca lähtee näillä näkymin Maijan kanssa nuoten springerileirille, Luumäelle.
Tatu joutui myös kantojuhdaksi, kun Maija sai päähänsä, että koirat voisivat auttaa. Tai no koira, kun Bianca oli liian vauhdikas kantojuhdaksi. Taru vei autonavaimet Maijalle ylös ja toi ne minulle alas - suussaan ja valjaissaan crokseja sekä muuta kevyttä tavaraa. Kuvassa: "Äiti, miksei Bianca ikinä joudu tekemään töitä?" :)<3

Kommentit