Koiraleiri 26.7-31.7.2009

Lähdimme Biancan kanssa koiraleirille Luumäelle sunnuntaina 26.7. Saimme hyvän telttapaikan tasaiselta ja aurinkoiselta paikalta. Ilta meni nopeasti, ja menimme telttoihimme nukkumaan. Minulla oli lämmin makuupussi, mutta yöllä tuli silti kylmä. Nukuimme jonkin aikaa Biancan kanssa yhdessä makuupussissani, mutta sitten Bianca alkoi nähdä unta, ja potki makuupussia, niin, etten voinut nukkua.

Bianca sai luvan
mennä omalle tyyny
lleen nukkumaan. En kuitenkaan saanut unta vielä, ja katselin pallolle kiertynyttä eläintä, joka alkoi täristä! Biancallakin oli siis kylmä, joten laitoin sen päälle fleece-peiton. Sen jälkeen kumpikin nukkui yönsä rauhallisesti, lukuun ottamatta kertaa, jolloin heräsin siihen, että oli kylmä, jolloin Bianca heräsi myös..

Biancalla ei ollut mitään ongelmia muiden koirien kanssa.
Paitsi, jos ne tulivat liian lähelle telttaamme Biancan ollessa häkissä. Pitäähän sitä kotiaan puolustaa.

Menimme koirien kanssa laahausjäljen, jonka Bianca meni aivan täydellisesti! Teimme myös verijäljen, mutta Bianca oli liian väsynyt kuumuudesta ja kaikesta vouhottamisesta, joten ei jaksanut keskittyä kuin paikoitellen. Spanielit saivat noutaa riistapukinkin vedestä, Bianca toi sen minulle kuuliaisesti. Koirat olivat mukana kaikenlaisissa kilpailuissa, esim. juoksukilpailu ja hihnassa kuljettaminen esteiden yli, vesimuki samassa kädessä hihnan kanssa. Pärjäsimme kohtalaisesti. :D

Koulutuksia (agility, toko, näyttely) oli ensimmäisinä päivinä eniten, sitten ne vähän jäivät laahaus- ja verijäljen takia. Kahtena viimeisenä päivänä meillä oli Match Show, Junior Handler ja Mölli TOKO. Saimme Match Showssa punaisen, mutta emme enää sijoittuneet. Junior Handlerissa olimme viidensiä. Mölli TOKOssa saimme 'kivoin kantaminen' -ruusukkeen.
Biancasta näki, että se alkoi leirin loppusuoralla väsyä, ja oli siis aika iloinen päästessämme takaisin mökille. :)

Kommentit