Latvian Cacib Riqa - näyttely

Aamulla Taru pääsi pikapesulle, joka käsitti siis vain koristikarvat. Sitten lainattiin Einen ja Mantan fööniä ja käyteltiin, omaa, karstaa. Kaunista. Ulkona satoi taas, kun lähdimme kohti näyttelyaluetta. Saimme auton tosi hyvään paikkaan, mutta sitten meidät viitottiin pois ja jouduimme jälleen sille hiekkakentälle. Taru syliin ja kohti näyttelyhallia. Kehä 15 oli aivan keskellä hallia ja tilaa oli niukemmin, mutta leiriydyimme kuitenkin aika hyvään paikkaan.

Olimme hyvissä ajoin jo paikalla, kun kehän oli määrä alkaa klo. 12.
Malgorzata Wiemeremiejczyk-Wierchowska tuomaroi walesit. Pohdimme, että olikohan Malgorzata kenties mennyt naimisiin ja päättänyt, että otetaanpa kaksiosainen sukunimi ja tuollainen nimihirviö sitten syntyi :D Päivä oli meille yhtä hyvä kuin edellinenkin.

Sumo oli Paras uros 2 ja sai vara-cacibin, Manta oli EH:n arvoinen, kun ympärillä oli paljon isoja koiria ja harjoitusarvostelija sai Mantan vähän ymmälleen. Wanda s
ai jälleen myös EH:n, Hertta sai tänään sen ERI+SA:n, oli pn1, SERT, CACIB, mikä tarkoitti taas kolmea eri titteliä! Eli paljon onnea Jonna ja Hertta!!! Taru pääsi viimeisenä meidän jengiläisenä kehään, muttei vähäisempänä, ERI+SA - PN2 - vet-SERT, ROP-vet!!, ei huonosti neidiltä tänäänkään :))
ROP Benchmark Rhamantus Cymro ja VSP Luckystone's Especial Jewel

Täältä kuvat. Jäimme taas odottelemaan isoja kehiä, Tarun takia. Veteraanikehät alkoivat ja veteraanit marssitettiin kehään. Yllätys ei todellakaan ollut pieni, kun TARU, minun Taruni pääsi viiden parhaan joukkoon. Jatkoon pääsy oli aika hämärä, kun tuomari kätteli sekä jatkoon pääsijät, että tippuvat. Jonnakin oli lähdössä Tarun kanssa, kun tuomari viittoi heidät vasemmalle puolelleen, eli jatkoon menneiden joukkoon!!!

Olin juuri saanut huomautettua Einenlle, että vatmaan kiva, kun viisi koiraa sijoitetaan BIS-kehässä ja pääsee jatkoon, niin sijoitus on varma. JA nyt Taru oli jatkoonpäässeiden joukossa. Ajattelin, kun tuomari lähti viemään viitosruusuketta kohti Tarua, että WAU viidenneksi paras, mutta ei se meni viereiselle koiralle. Kehän laidalla, takanamme seisoi, joku tuomari ja kuulimme miten hän sanoi, että voittaja olisi joko springeri (Taru!) tai westie. Niinhän se sitten oli, että tuomari pohti näiden kahden välillä ja Taru sijoittui KV-näyttelyn BIS2-veteraaniksi!!!!!!
Kaiken tämän upean menestyksen jälkeen otettiin sitten erinäinen määrä kuvia, koirista palkintoineen ja koko laumasta. Taru vaatiin tuon vähän pitemmän reissun, ennen kuin viitsii pärjätä :D Latvia oli jo niin kaukana, että Taru pisteli ihan BIS-kehään ja vielä BIS-2 pallille. Näyttely oli siis ohi ja me pakkasimme kamamme ja lähdimme autolle. Taas satoi, nyt Taru sai kävellä.Kävimme RIMI:ssä shoppailemassa hieman ja sitten siirryimme hotellille.

Kommentit