Veteraani tapaaminen



Lady ja Lapset+lapsenlapsi (Fanny, Taru. LADY. Vilma, Sumo-Bianca)

Menimme tänään Tarun ja Biancan kanssa Leppävaaraan koirapuistoon tapaamaan Tarun sisaruksia. Mukaamme liittyivät Tarun äiti Lady, sisko Vilma, sisko Fanny, puoliveli Sumo ja Hertta. Myös Mantan (Sumon pentu) omistaja Eine, liittyi ilman Mantaa seuraamme puistoon. Kaikki koirat tulivat hyvin toimeen keskenään, eikä mitään rähinöitä syntynyt. Lady äitinä varmaan oli syy kaikkien koirien toimeen tuloon :) Otin paljon kuvia ja perinteinen ryhmäkuva otettiin myös. Taru oli vähiten harmaantunut siskoistaan, mutta ei kukaan koirista ollut pahasti harmaa.

Oli mukava tavata taas Tarun siskoja. Yksi sisko ei päässyt paikalle, mikä oli harmi, mutta kolme neljästä oli sentään mukana. Fannyn emännällä oli koirille lihapullia ja Minttu pääsikin suureen suosioon walesilauman keskellä, kun lihapullien jako alkoi. Kaikista kiihkeimmin Mintun laukkua tuijotti Lady ja uskollisena vierellään istui koko ajan, kukapa muukaan kuin Bianca.
Kuvassa: Fanny(Doniol Jolie Julie) Lady(D. Canorous Lady), Sumo (Luckystone's Double Trouble), Vilma(D. July Morning), Taru (D. Jasmin Shangrila) ja Bianca (Jewel*Stone)

Kommentit