Lahdennäyttely

Tänään aamulla ajelin Taru kyydissäni Rajamäelle. Bianca jäi syyttävästi tuijottamaan perään, kun Taru poukkoili kanssani matkaan, vahingonilo, vahingonilo. Rajamäellä, hieman jälkeen klo.8 lastasimme autoon Tarun, Hertan, Jaden ja Ladyn. Lähdimme ajamaan kohti Lahtea, kaupassa käynnin kautta.

Jonna tiputti minut Lahden messuhallille ja ajoi itse trimmailemaan Mantaa, Einen luokse. Menin kuvaamaan klo.10 alkavaa walesikehää. Halli oli aika viileä, en muistanut, että se niin kylmähkö olisi ennen ollut, vaikka kehäsihteeri sanoi, hallissa olevan aina kylmä. Jouduin aika huonoon kulmaan, kuvauksen osalta, mutta sain jonkinlaisia otoksia. Täältä näyttelyssä otetut kuvat.
ROP Benchmark Peilot ja VSP Benton United Colours

Walesien kuvaamisen jälkeen Jonna ja Eine + koirat tulivat hakemaan minut kyytiin ja läksimme ajamaan Seinäjoelle - yöpyäksemme siellä ennen Vaasan näyttelyä. Ajelimme Parkanoon asti, käytimme koirat ulkona, söimme ja otimme tyttöjengistä kuvia. Sieltä minä pääsin rattiin ja jatkoimme matkaa pysähtymättä Seinäjoelle. Tyttölauma kuvassa: vasemmasta reunasta Manta, Lady, Jade, etualla Taru ja Tarun pään takana on Hertta. Eli 2xäiti ja tytär pari + Manta joka on Ladyn lapsenlapsi, Sumon tytär.

Olimme varanneet huoneen Sokos hotellista. Ihan kiva huone ja halpa koiralaumamme osalta. Koirat tulevat kaikki loistavasti toimeen, ei mtn rähinöistä ole syntynyt. Lähdimme koirien kanssa ulkoilemaan ja söimme kesän ensimmäiset jäätelöt tai no kai vielä pitäisi sanoa, että kevään. Taru sai mansikkajäätelöni vohvelin ja hyvin näytti maistuvan. Seinäjoella ihmiset olivat jo aivan kesävaatteissa, me etelä-suomalaiset olimme vähän ylipukeutuneita.

Kävimme saunassa, siksi aikaa koko lauma, Tarua lukuunottamatta lukittiin bokseihin. Jottei käytävässä juoksisi puna-valkoista laumaa, palatessamme. Taru on tyytyväinen, jos sillä on selkeä paikka mihin se jätetään, eikä koe tarvetta availla ovia :) Jade sai myös sitruunapannan kaulaansa, jotta haukkumishalut pysyisivät koirilla kurissa.

Nin kuvittelimme saunassa: ""Jade nousee avaamaan oven, muut koirat kärsimättöminä kannustaen. Koirat tunkevat käytävään. Manta ja Taru jäävät ovelle. Manta vilkaisee Tarua, heilauttaa häntäänsä ja syöksyy kavereiden perässä käytävään. Nössö-Taru jää ovelle kurkkimaan käytävään 'ei meillä ole lupaa mennä ulos!' lopulta hipsii nolona muiden perään. Hertta etsii kahdelle jalalle poukkoillen, minne haju johtaa. Hissiin, ongelma, tarvitaan toinen ratkaisu. ;D""

Jonna ja Eine käyttivät vielä saunan jälkeen koiria pihalla. Juttelimme aika myöhään, luonnollisesti pelottavista asioista ;) ja muista näyttely matkoista. Manta joutuu nykyään olemaan Manttu, minulle :) Suloinen pikku walesilapsi<3

Taru nukkui minun vieressäni, luonnollisesti, muutaman muun käväistessä aina silloin tällöin sängyssä. Taru ei ole pitkiin aikoihin nukkunut vieressäni ja oli ihan kiva, kun se nyt oli siinä niin mielellään. Lady joutui boksiin yöksi, muuta koirat saivat olla vapaana huoneessa. Kuvassa Manttu (Benchmark Taw Cymraes "Manta")

Kommentit