Tampereen näyttely

Olimme viikonlopun pikkusiskoni ja isäni kanssa sedälläni ja tietysti olin organisoinut käynnin niin, että se mukavasti osui samalle viikonlopulle kuin Tampereen KV ;D Osallistuimme näyttelyyn pikkusikoni ja serkkuni kanssa, ei koirien vaan kameran kanssa. Koiranäyttely oli serkkuni ensimmäinen ja kysyttäessä hän oli sitä mieltä, että Taru ja Bianca olivat söpömpiä kuin kukaan hänen näyttelyssä näkemänsä koira :)

Kuvasin kaikki ilmoitut koirat, eli 50, yksi oli poissa. Kuvat löytyvät Täältä. Olimme näyttelypaikalla taas vähän liian tiukasti, eli noin 11.15, kun kehän oli määrä alkaa 11.30. No, autoa sitten ohjattiin siinä parkkiin ja tietysti meidät ohjattiin pysäköimään viimeisen parkkipaikan viimeiselle paikalla. Hyvä, kun halli edes näkyi horisontissa. Kävelimme hallille, jonne matkaa oli 1100m!! Kehä oli hieman myöhässä joten ehdin ihan ajoissa kuvaamaan ja sain hyvän paikan heti tuomarinpöydän takaa.

Näyttelystä lähdimme pois siinä ennen kolmea, kun olin arvioinut, että tulemme takaisin n. 14, krhöm. Taivalsimme takaisin autolle ja ajoin meidät Nokialle, missä setäni perheineen asuu. Muutama hämäävä koukkaus tehtiin, kun minä epäilin navigaattoria, joka ohjasi motarille kyltin VAASA kohdasta. Vaasaa kohti kuitenkin lähdimme ja päädyimme Nokialle, huh helpotusta ;)

ROP Benton Who's Talkin' ja VSP Benchmark Jest Cymro

Kommentit