Lonkka- ja kyynärkuvaus

Ajoimme Biancan kanssa tänään Järvettiin, ylläri - Järvenpäähän. Minä sokeana en sinne löytänyt vaan jouduin soittamaan apua..., olin rakennuksen ohi ajanut n. 5 kertaa ja ollut sen toisella puolella ihmettelemässä, että minne se eläinlääkäriasema oli piilotettu. En kuitenkaan yllätyksekseni ollut edes pahasti aikataulusta jäljessä.

Bianca pääsi kuvattavaksi toiseksi viimeisenä koirana. 6 walesia oli kuvattavana ja kaikilta otettiin lonkkakuvat sekä kyynärkuvat, yhtä koiraa lukkunottamatta. Kuvassa vas. yläkulmassa: Bianca juuri nukutuspiikin saatuaan. Biancan lonkkakuvasta kuva tuossa oik. Bianca asetettiin "potilassängylle" selälleen ja siinä sitten kuvattiin lonkat ja kyynärät.

Kaikkien koirien kuvat olivat hienoja ja Biancan tulos lähti "huonoimpana" eli A-B:nä. Kyynärät olivat myös aivan puhtaan näköiset. Silmät pitää käydä kuvauttamassa jossain eri kerralla.

Bianca oli tosi säälittävä oopiumia sisältävässä lääkepöllyssään :D Ihan vetelä, ennen herätyspiikkiä silmä väärin päin lattialla maatessaan se oli todellakin raadon näköinen. Loppu ilta pikkutytöllä menikin sitten toipumiseen :))

Kommentit