Imatran näyttely

Ajelin tänään klo.7:ksi Rajamäelle. Äitini otti siitä auton ja jatkoi matkaa Lahteen. Minä vaihdoin autoa ja pääsin Sumon, Riitun ja Hertan kanssa Jonnan kyytiin. Ajelimme Lahteen ja puoli yhdeksän aikoihin otimme kyytiin Einen ja Mantan. Aloitimme matkan siis varsinaisesti Lahdesta, U-käännös höystöllä ;)

Olimme n.10.45 perillä Imatralla ja näyttelypaikalla. Auto jätettiin kamalien jäisten portaiden alle, joita ylös jouduttiin raahaamaan boksikärryä. No, sitten rokotusten tarkastus. Mantan paperit, Sumon ja Hertan ja Riitun - hetkinen..., ei sittenkään. Ei rokotustodistusta. No niin, sitten sitä juttua siinä säätämään ja järjestämään. Riitu pääsi sitten sisään kuitenkin ja minulla oli varpaat ja sormet umpijäässä neuvottelujen tullessa päätökseen. Kamalan kova tuuli.

Kehä alkoi ihan oikeaan aikaan. Seurueemme koirat saivat hyvät tulokset. Tapasin myös nyt ensimmäistä kertaa aikuisena Biancan veljen Joosen (Wiseman). Ei voi muuta sanoa, kuin, että aivan ihanan näköinen uros. Ensimmäinen näyttelytulos oli massattomuudesta johtuen sitä samaa linjaa, kuin muilla sisaruksilla eli H. Mutta eiköhän se siitä korjaannu, koska muuten poika oli todella upea.
Wiseman "Joose"

Kuvailin kaikki koirat ja kuvat löytyvät Täältä. Joosesta enemmän kuvia löytyy Täältä. Olimme valmiita jo ennen kello yhtä ja menimme ulos ottamaan Sumon Milfeddyg nuorisosta kuvia ulos. Ihanan aurinkoisessa ilmassa sain muutaman ihan hyvän otoksen. Päätimme myös jäädä ryhmäkehiin, kun niiden oli määrä alkaa klo.15. Pakkasimme koirat autoon ja lähdimme syömään lähellä olevaan ruokapaikkaan.

Saimme juuri ruoat eteen, kun Milfeddyg-kasvattaja soitti, että nyt ne alkavatkin ne ryhmäkehät. Minä ja Eine jäimme juoruamaan ja syömään, kun Jonna sekä Riitu palasivat näyttelypaikalle. 15.15 Pääsimme lähtemään kotia kohti. Eine ja minä jäimme Jonnan kyydistä Lahdessa ja Eine vei minut keskustaan, josta otin sitten äitini kyytiin ja ajelimme kotiin puoli yhdeksäksi.
ROP Benchmark Rhamantus Cymro ja VSP Benchmark Rheswyn Paham

Kommentit