Hyvinkään koirakylpylä

Varasimme kaverini kanssa koirillemme ajan Hyvinkään aptus koirakylpylään, siinä yhteydessä on kaikienlaista muutakin koirille. Aika oli klo.19, varasimme puoli allasta (20€/30min), mutta saimme koko altaan käyttöömme, kun ei paikalla ollut muita koiria.

Wanda oli ainoa, joka ihastui paikkaan, Tarukin tykkäsi, vaikka sitä kyllä selvästi epäilytti koko touhu. Bianca taas oli sitä mieltä, ettei hän ui altaassa ja Emil riehui komentamassa muita ja kastautui pakotettuna muutamaan kertaan. Biancankin uimisest olivat lähinnä tulosta minun nosteluistani altaaseen. Taru tykkäsi noutaa kumirengasta altaasta ja Wanda nouti valtavasti vettä roiskien palloja.

Kuivasimme koirat kylpylän pyyhkeillä ja hiustenkuivaajilla, Bianca ei tykkää hiustenkuivaajasta, mutta pitää pyyhkeistä. Taru ei tykkää pyyhkeistä, mutta tykkää hiustenkuivaajasta, sain kuitenkin kummankin kuivaksi ja lähdimme ajelemaan kotiin. Vein Wandan espoonkeskukseen ja Viivin sekä Emilin kauklahteen ja tulin sitten tyttöjen kanssa kotiin.
Wandan ensi-askeleet altaaseen noutamaan Emil ui pakotettuna ;)

Bianca haluaa äkkiä ylös altaasta, pelottaa :) Taru noutaa rengastaan altaasta

Kommentit