Eka kerta agilityssä

Tänään oltiin Biancan kanssa ensimmäistä kertaa agilityssä Hyvinkäällä. Kaksi kertaa tätä kertaa ennenhän nämä treenit ovat jo olleet, mutta minun huonosti suunniteltujen työvuorojen takia ei sitten päästy niille ekoille kerroille lainkaan. Nyt sitten on paremmin jatkoksi suunniteltu työpäivät perjantaisin.

Lähdettiin matkaan siinä 17.45 ja oltiin perillä jo 18.30, kun treenit alkavat 19. Kulutimme siinä sitten aikaa ja sitten menimme halliin. Kouluttaja oli tänään poissa, joten aloimme valmiiksi suunniteltuja harjoituksia. Meidät, luonnollisesti, sijoitettiin aloittelojoiden ryhmään, neljän muun koirakon kanssa.

Biancalle olivat nämä suunnitellut harjoitukset vähän liian pitkälle edenneitä, me kun ei olla koskaan yhdessä agilityä kokeiltu. Tarun kanssa olen kyllä agilityä jonkin verran harrastellut, ihan kotioloissa ja silloin koiraleireillä. Bianca hiffasi kuitenkin aika äkkiä mitä halusin sen tekevän ja putki jännityksestäkin se pääsi äkkiä eroon. Tiesin kyllä, että tyttö tykkää ja olin oikeassa, oikein mielellään neiti pomppi esteitä, joita tosin jouduin madaltamaan, kun muille kävi MEDIt ja me haluttiin MINIt :)

Oli tosi pimeää ja sateista, kun lähdettiin ja oli kyllä mukavaa treenata kuivassa hallissa, kun ulkona kuului satavan kaatamalla. Ensi viikolla sitten uudelleen :)

Kommentit