Taipparit HYVÄKSYTTY!!!

Binkkuus, Taru ja minä lähdimme aamulla ajamaan kohti Elimäkeä ja olimme perillä hieman jälkeen kahdeksan, lähdettyämme puoli seitsemän aikaan..., Jo aamulla ilma oli kaunis, eikä satanut!! ja hyvä sää jatkui läpi päivän jopa aurinkoisena. Ainoa, että nyt lämpimien ilmojen tultua, ovat myös hirvikärpäset ja kyyt tulleet esille. Kaksi kyytä ja miljoona hirvikärpästä on myös tämän päivän saalis :S

Ylituomarin puhuttelun 8.30, jälkeen aloitimme kokeen. Olin Biancasta oikein tyytyväinen ja se toimi juuri niin hyvin, kuin olin villeimmissä unelmissani toivonut sen toimivan, kaikki meni tänään nappiin, missään ei ollut mitään vikaa. Maastotkin olivat kivat ja kätevästi siinä, eikä tarvinnut kävellä kamalan pitkiä matkoja missään välissä. Koe myös sujui jouhevasti, eikä tullut pitkiä odotteluja ja päästiin pois aikaisin :))

Eli siis Taipparit HYVÄKSYTTYNÄ läpi ekalla yrityksellä. Biancan veli Jasu (NoMoreTrouble)oli myös kokeessa ja meni myös läpi heti!! eli veli ja sen sisko SPA1 tänään Elimäellä!!! Onnea Susannalle ja Jasullekin :)) Palkinnoksi sai valita joko ruusukkeen tai sitten pienen lasi"patsaan". Me otimme lasi "patsaan". Vielä Biancan arvostelu:

Sosiaalinen käyttäytyminen.
Iloinen narttu. Iloisesti häntää heiluttaen koirille ja ihmisille.

Haku ja laukaus
Laajuus sopivaa. Innokasta hakua. Käyttää maavainua. Hyvin ohjattavissa oleva, tottelevainne koira. Laukauksesta hypähtää, käy ampujan luona josta jatkaa.

Jäljestys
Hyvää, varmaa, jäljen päällä kulkevaa hakua. Kaato kiinnostaa. Nuuhkii ja tassuilla koittelee kania.

Vesityö
Hyvä ja tottelevainen uimari. Tuo riistapukin käteen.

Tottelevaisuus
Erittäin hyvä ohjattavuus. Hyvä tottelevainen koira.

Yhteistyö ja yleisvaikutelma
Hyvä pari. Kaikki osa-alueet toimii
Kuvissa; tuoreet SPA1 palkintojen vastaanottajat: Bianca ja Jasu

Kommentit