Lily




Lily tuli tänään päivällä meille hoitoon ja se haetaan sitten joskus kahdeksan aikaan kotiin. Bianca ja Lily pääsivät lenkille, Taru tuli tietenkin myös mukaan. Frisbee oli pikkulikkojen mielestä kova juttu, molemmat halusivat kovasti noutaa sitä ja toivat sitten kauniisti uudelleen heitettäväksi.

Sitten tietysti minun oli tavoilleni uskollisena istutettava tytö vieretusten, jotta sain sisko ja sen sisko kuvan tytöistä. Kumpikin koira näyttää aivan uuvahtaneelta tähän jatkuvaan kuvaukseen :D On ne kyllä vaan tosi saman oloiset ja näköiset neidit. Pihalla niillä oli hauskaa, kun Bianca paineli edellä ja Lily perässä ja välillä pysähdyttiin haukkaamaan yhdessä omenoita :)

Päivemmällä mentiin uudelleen ulos ja Lily intoutui juoksemaan pakoon pihalla leikkiviä lapsia frisbee suussaan. Biancalla ja Lilyllä oli myös kivaa leikkiessään nurmikolla, aika tasaväkisesti kumpikin paini välillä päällä ja sitten taas alla. Ei mitään niin selvää pomo-alempi suhdetta, kuin mikä vallitsee Ronjan ja Bianca välillä.
Kuvissa:
Ylin kuva: Bianca vas. ja Lily oikealla, kilpa siitä kumpi saa frisbeen suuhunsa ja tuotua.
Keskimmäinen kuva: Bianca oik. ja Lily vas.
Alin kuva: Lily juoksee leikkiessään pakkoon lapsia, jotka juoksevat nauraen perässä :D

Kommentit