Siskosten tapaaminen

Lily tuli tänään heti aamusta meille hoitoon, kun omistajat suuntasivat golfkisoihin. Bianca suhtautui heti hyvin Lilyyn, Taru teki ensi tuttavuutta koppa naamalla, joka sitten muutaman minuutin päästä otettiin pois, kun Taru tulkkasi selvästi Lilyn "osaksi" Biancaa. Osta yksi ja toinen kaupan päälle :) Vähän siinä leikittiin ja käytiin ulkona.

Tytöt nauttivat kaikki kolme välipalaa suoraan pihapuusta. Ainakin oli taattua luomua ;) Bianca ja Taru tuhoavat hyvinkin 10 omenaa päivässä per kuono, eikä maha kyllä ainkaan kummallakaan mitään kärsimisen merkkejä ole näyttänyt. Tuskin ne noita omenia muutenkaan niin paljon söisivät jos ne tekisivät olon huonoksi. Kuvissa: v. Taru, Lily ja Bianca.

Lähdimme kohti Kauklahtea lenkkeilemään kaverini Viivin ja Viivin samojedin Emilin kanssa. Koirat tulivat hienosti kaikki toimeen keskenään, eikä mitään napinoita tullut, paitsi Taru tietysti ojensi Emiliä hieman. Menimme Viivin kodin lähellä olevaan metsään juoksuttamaan tytöistä puhtia pois ja kyllä spanielit nauttivatkin metsässä ravatessaan ihan silmin nähden.



Kotiintulon jälkeen meni ikkunan ohi Sumi, jota tietysti oli myös käytävä katsomassa. Sumikin oli vasta trimmattu ja oli se poika vaan taas kovasti kehittynyt sitten kesäkuun. Lilyllä ja Sumilla oli tosi kivat leikit, Bianca oli vähän mustasukkainen siskostaan ja olisi halunnut itse leikkiä Lilyn kanssa, mutta kyllä sitten nuoriso kolmistaankin sai leikit pystyyn. Sumi tulee meille sitten maanantaina hoitoon, joten on tälläinen wss viikko meneillään :)


Lily pääsi myös elämänsä ensimmäiseen trimmiin minun ja Maijan (piteli kiinni) toimesta :) Tyttö käyttäytyi niin kuin sitä olisi aina trimmattu ja oli tosi kauniisti. Sitten otimme tietysti vaaditut poseerauskuvat siistitystä neidosta, jonka ulkonäkö muuttui kyllä huomattavasti parempaan suuntaan, tietysti :) Vähän oli välillä Lilyllä muuta tekemistä mielessä, mutta vain pari hairahdusta sattui muuten mallikelpoisesti käyttäytyneelle tytölle.

Illemmalla käytiin vielä lenkillä ja mentiin ottamaan tytöistä vielä kuvia, ennen Lilyn kotiinlähtöä ja leikittii Sumin ja frisbeen kanssa. Paljon tuli taas otettua noita kuvia ja aika hyviäkin, saa nyt nähdä milloin saan laajemman repertuaarin niitä näkyviin tänne nettiinkin. BIanca ja Lily olivat kyllä tosi saman oliset luonteeltaan ja ulkonäkökin oli yllättävän samanlainen ja väritys oli samaa sävyä kummallakin. Ronjalla ja Lempillä turkki on enemmän vaaleanruskea ja Lilyllä sekä Biancalla tuollainen mahongin sävyinen. Mukava, kun on nyt kolmen päivän aikana nähnyt kaikki kolme Biancan siskoa :)) Kiva päivä oli kaikin puolin! :=)

Kommentit

Karen Falcon sanoi…
Cute Dogs!

~Karen
Oregon, USA
http://blogondog.blogspot.com