Ylivieskan näyttely

Lähdimme mökiltä hieman jäljessä aikataulusta, ylläri, muttei mitenkään pahasti ja aikaakin oli varattu reilusti. Paikka löytyi ongelmitta, mutta jouduimme jonottamaan aika kauan, että pääsimme raviradalle, jolla näyttely järjestettiin.
Kehä löytyi, rokotustodistukset saatiin näytettyä ja päästiin vielä Annen ja Keijon telttaankin :) Se olikin hyvä, sillä, vaikka aamu oli ihan kaunis, päivällä alkoi sitten juuri, kun walesikehä alkoi, sataa vettä. Onneksi se oli vain lyhyehkö kuuro. Kuvailin taas kaikki walesilaiset ja kuvia löytyy Täältä.

ROP Benchmark Jest Cymro ja VSP Benchmark O Fy Hollt

Rupesimme tekemään lähtöä heti näyttelyn jälkeen ja olimmekin lähteneet jo, kun mieleen muistui, ettei Ladyn VSP-veteraani pokaaleja tullut haettua, eikun takaisin ja sitten keksimme vielä mennä mittauttamaan koirat, Hurtan pisteeseen. Säkäkorkeuksia mitattiin vähän miten sattuu ja hieman sinnepäin sään kohdalta, mutta mitäpä tuosta...,

Kuskiksi pääsin taas Viitasaaressa ja ajoinkin sitten Rajamäelle asti ja siitä sitten omalla autolla kotiin. Kiitos kivasta matkasta Jonnalle ja poppoolle! :)

Kommentit