Treffit

Ajoin Annen ja Keijon auton perässä Napin kotiin. Kotiin lähdimme vasta puoli kahdeksan maissa. Aika kului, mitenkäs muuten kuin, jutellessa koirista, kuvatessa koiria, tehdessä koirien kotisivuja ja syödessä (ei, tähän kohtaan koirilla ei ollut mitään tekemistä ;)) Seisottelin myös Sindiä, joka oli jo Annelle seisottelusta suuttunut, jotenkuten sain sen kyllä olemaan :)

Taru ja Bianca pääsivät tutustumaan Napin kotiin, kun Napin morsian lähti kotiin. Nappi oli taas kovasti ärsyttäjä-Tarun perään, eikä millään uskonut, kun Taru sanoi; EI! :D Mukava päivä muotoutui siis tästä "pikavisiitistä" näyttelyyn. Kuvassa: Nappi (Doniol Nothing To Lose) ja Sindi (Twigle Itty-Bitty), kenties tulevat vanhemmat.

Kävin vielä ennen kotiin menoa Annella ja Keijolla hakemassa kotisivujenteko-ohjelman ja ottamassa kuvia (tiedän...) Wessistä ja sen lapsista. Tässä parhaassa kuvassa siis: Bertta (Rocbertta), Wessi (Rocbee Westend Girl), Wanda (Anastasia) ja Jesper (Jesper). Keksimme Annen kanssa, että Annen ostama hiiri saa varmasti puoleensa koirien huomion ja niinhän se saikin :) Hiirelle siis kiitos varsin onnistuneesta otoksesta.

Kiitos seurasta kaikille! :)

Kommentit