Kesän lämpimin päivä Etelä-Suomessa

Kävin päivällä teoriakokeessa, jonka läpäisin ;) ja sitten jatkoimme Viivin ja koirien kanssa matkaa Centtiin josta otimme Viivin poikakaverin auton ja ajoimme Suur-Helsingin spanielikerholle. Jätimme auton siihen ja kävelimme Sorlammelle.

Kaikki koirat kävivät uimassa ja Viivi ja minä heitimme talviturkit. Vesi oli tosi lämmintä, ottaen huomioon ajankohdan ja uimme siellä koiriemme kanssa hyvän tovin. Bianca oli vähän hätääntynyt, kun uin ja se kitisi vieressäni uiden. Taru istui rannalla ja kyttäsi ;D. Kokeilimme myös hieman dummyn noutoa ja se sujui kaikilta hienosti. Kuvassa: Taru uimassa ja Bianca kalliolla vinossa.

Uinnin jälkeen kuivattelimme kalliolla ja lähdimme takaisin autolle, emmekä eksyneet- Wanda tipahti suovesikuoppaan josta jouduin sen repimään ylös. Siinä meni sekin puhdas turkki... Menimme Centtiin josta otimme koirien kanssa bussin kotiin.

Tulin bussista ja menin suojatien yli olin ylittämässä toista suojatietä, puhuen puhelimeen ja ihmettelin mitä koirat katsovat, ajattelin, että jokin lintu pomppiin pusikosta. Ei, se olikin koiranpentu. Puhelimen löin kiinni, suoraan kesken kaverin lauseen ja vedin omat koirat lähelle. Missään en nähnyt koiran omistajaa, hihnaakaan ei pennulla ollut ja Merituulentielle se oli menossa.

Se ei uskaltanut tulla luokseni, kun Taru ja Bianca vetivät sitä kohti. Painoin Tarun ja Biancan taakseni, menin kyykkyyn ja alkoin kutsua pentua. Kaikeksi onneksi se lähti tulemaan luokseni ja otin sen pannasta äkkiä kiinni. Taru ja Bianca vain haistelivat pientä narttua sylissäni, kun istuin siinä maassa katsellen ympärilleni. Missään ei näkynyt ihmistä sitä etsimässä.

Otin sitten pennun mukaani ja soitin isälleni, että tuo paperia ja kynän, että voin laittaa lapun, että olen sen pennun siitä tieltä poiminut mukaani. Isäni toi paperit ja viisaasti ei teippiä, joten minä lähdin sitten viemään kolmea koiraa ja kassia kotiin ja hakemaan teippiä. Äiti jäi koirien kanssa sisälle ja minä menin isän kanssa seisoskelemaan sinne tielle.

Jonkin ajan päästä käveli tiellä mies hihnan kanssa, ilman koiraa. Isä huusi sille, että onko koira kateissa ja mies huusi helpottuneena, että on. No, mies ja tämän poika ja kaveri hakivat sitten Demi-nimisen sekarotuisen pennun meiltä ja kertoivat miten se oli päässyt karkuun- Bianca tykästyi kovin nyyttiin ja olivat kuulemma ihan sulassa sovussa sisällä leikkineet :)

Kommentit