Boniton Super Mario - Sumi

Sumi tuli tänään hoitoon minulle ja lähtee vasta reilu viikon päästä sunnuntaina. Ajelimme työpaikaltani mökille Sumin omistajan autolla, Sumi takapenkillä. Pyysin Sumille mukaan rekisteritodistuksen, jos pitäisi koira vielä lääkäriin ja siitä nyt sitten bongasin viimein koiran virallisenkin nimen :) Taru ei mitään ainakaan nyt ensimmäisenä päivänä ole sanonut Sumille, Biancan kanssa niillä menee tosi lujaa ja kivaa on :)

Ihana nähdä taas koiria, kun olin tuon reilun viikon ilman niitä, ulkomaanmatkan ja töiden takia. Bianca on mielestäni vähän kasvánut ;), ehkä..., Koirien turkit ovat hienossa kunnossa, kun ne ovat uineet niin karvanlaadusta tulee ihanan silkinpehmeä.

Otimme koirista yhteiskuvaa pellolla, mutta Sumi pisti kaiken leikiksi ja ei halunnut oikein istua paikoilleen, lopulta kuitenkin jonkinlainen kuva. Biancasta oikein kauniita otoksia tuli sen sijaan monia, Biancalle sopii lila, kuten siskoni totesi :) Kuvassa siis vasemmalta alkaen Taru, Bianca ja Sumi. Bianca näyttää kamalan pieneltä ja sirolta tuossa Sumin vieressä, joka on tuollainen urosmaisen maskuliininen.

Koirat ovat tänään ehtineet jo läträtä järvessä useaan otteeseen. Sitten oli kiva märkänä juosta ympäri pihaa peräkkäin, Binaca on paljon nopeampi kuin Sumi ja sekös poikaa harmittaa :D

Kommentit