Yo-kuvassa ja juhlissa

Aamulla kävimme Tapiolassa koirien kanssa valokuvaamossa, koirat osallistuivat Yo-kuvaani, koska olin nähnyt sellaisen yhdellä nettisivulla. Vein kuvaamoon mukanani vinkulelun sisusvingun ja käskin kuvaajan vingauttaa kuvaa ottaessaan, Bianca oli kovasti menossa ottamaan vinkua kuvaajalta, Taru oli kolme ensimmäistä kuvaa kiinnostunut ja päätti sitten, ettei kuvaaja selvästi aio antaa vinkua hänelle ja alkoi läähättää..., onneksi muutama onnistunut kuva tuli..., Bianca oli muutenkin aivan kypsä odotteluun, kun se oli jo kampaajalla mukana Tarun kanssa, sitten piti vielä valokuvaamossa odotella ja sitten istua kuvattavana. Kuvaajan mielestä ideani ottaa koirat kuvaani oli hyvä ja omaperäinen :) Jonnan trimmauksen ansiosta koiratkin ovat oikein tyylikkäinä :)) ja harvinaista, että olemme samassa kuvassa, itse kun ole yleensä kameran takana.

Äidillä oli ajatuksena, että Bianca viedään juhlien ajaksi pois, mutta minä sitten huomautin, että kaikki hoitajat ovat meillä juhlissa, joten Bianca sai jäädä. Sitten äiti vaati, että koirat jäävät huoneeseeni, arvaten, Bianca nosti metelin ja äiti suostui, että no hihnassa niitä voidaan pitää, Biancalle ei tämäkään kelvannut. No ulos se ei ainakaan mene, ihmiset menivät ulos ja siten myös Bianca, sitten alkoi huuto hihnassa ja Bianca sai loppujen lopuksi mennä miten mieli ;D

Koirat kestivät hienosti pitkän päivän ja käyttäytyivät hyvin, ovikellon soittokaan ei saanut niitä haukkumaan, kun talossa oli niin paljon muuta menoa ja meininkiä viemässä niiden huomiota pois. Kuvassa: Palkinto koirille päivän loppu puolella (munavoi-karjalanpiirakat).

Kommentit