Trimmaus



Maijan, eli pikkusiskoni kaverin perheen walesi tuli tänään minulle trimmiin. Ensimmäinen ei oma koira, Ronjan jälkeen, jota olen trimmannut :). Namia (Korpinotkon Glad To See You) ei ole trimmattu koskaan aiemmin... karvoja on leikattu silloin tällöin korvista Namin emännän toimesta, mutta ei koko trimmiä koskaan aiemmin eli ensin kuva "Before"... ;) kuten hycin arvata saattaa tuossa vasemmalla ;) Taru ei saanut tulla heti Namia moikaamaan, mutta kääpiöyhteiskunnan jäsenet saivat leikkiä keskenään ennen trimmin aloitusta. Bianca ja Nami ovat lähes saman kokoiset, paitsi, että Bianca on paljon, paljon kapeampi kuin Nami.

Nami suhtautui trimmaukseen tosi hyvin ottaen huomioon, että tämä oli eka kerta, kun sille trimmausta suoritettiin. Trimmikone sitä epäilytti hieman, mutta kyllä se tosi hyvin ja äkkiä tottui siihenkin. Olin vähän epäluuloinen ja ajattelin, että trimmaus on varmaan aika tuskaa, mikä kiva kyllä, ei ollutkaan totta. Koko koira muuttui aivan eri näköiseksi, kun karva väheni ja paljon sitä lähtikin. Eli sitten kuva "After" oikeassa reunassa ja seisottami Nami Maijan kuvaamana..

Jännittävää oli trimmata ihan vierasta koiraa ja erilainen karvanlaatu oli mukavantuntuinen käsissä, sillä oli paljon pehmeämpi karva, kuin esimekiksi Biancalla on. Namin tassut olivat aika jännät, kun ne olivat kääntyneet sisäänpäin, aika oudon näköiset.
Nami (Korpinotkon Glad To Se You)

Kommentit