Helsingin spanieliliiton 2.näyttely

Aamulla Ronja ja Siri ottivat minut kyytiin kotipihasta ja Siri ajoi meidät Tuomarinkartanolle vähän ennen yhdeksää. Auto pääsi parkkiin ihan siihen kentän viereen, outoa :) ja me menimme sisään. Kehiä oli vain muutama ja tilaa paljon, aurinko paistoi ja oli melko kesäinen ilma.

Ronja [HeartBreaker], Biancan sisko, debytoi siis tänään näyttelyihin, kerran on tätä ennen käynyt haistelemassa näyttelyiden tuulia, mutta ekaa kertaa arvosteltavaksi kehään. Ronja esiintyi hienosti ja iloisesti, seisoi paikallaan, eikä ollut mihinkään lähdössä. Ronja sai H:n, koska tuomarin mielestä Ronja tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen. Sellaiset sisarukset siis...,
Ronjan taidonnäyte juoksemisesta kehässä, jota siis yritin saada kuvatuksi. Tälläisiä kuvia sain lukuisia ja vain yhden, jossa oli tassut maassa oikein, siis kuvan kannalta :D Ja lisäksi kuva Jonnasta ja Ronjasta, ekassa näyttelyssään.

ROP Twitters Big-Dream ja VSP Benchmark Jest Cymro

Kuvasin taas vaihteeksi kaikki walesit, vaikka olin muka ajatellut, etten enää kuvaa kaikkia kaikissa näyttelyissä, vaan ainoastaan niitä joita ei vielä galleriastani löydy..., mutta sitten pääsyin ottamaan kuvat kaikista. Suurimmasta osasta yritin myös saada juoksukuvan. Täällä ovat jo nyt, kun laitoin heti, ettei jää tuo lataaminen tänne nettiin.

Ostin Biancalle ja Tarulle kaksi pkt:a luita, kolme luuta 1€:lla ja pussillisen kenkiä. Minttu (Tarun siskon Fannyn omistaja) tuli myös Sirin kyydillä leppävaaraan ja Siri vei minut sitten kotiin. Kiitos kivasta päivästä kaikille tutuille!

Kommentit