Helsingin Aptus Show 2008

Tänään sain äidiltäni kyydin Helsinkiin ja etsin tieni sisään halliin, ovesta, jossa ei ollut ketään ottamassa sisäänpääsymaksua tai myymässä luetteloita, eli ei siis kumpaakaan niistä..., sitten aloin etsiä kehää..., pyörin siellä hallissa ja osuin sitten kohtaan, jossa muutama walesi-ihminen oli ostoksilla. Sitä kautta löysin oikean hallin ja oikean kehänkin :)

Näyttelyn kotisivulla oli osallistuvia koiria ilmoitettu 12.40 alkavaksi 29... Sannan ja Waden luettelosta kuitenkin löysin vain 19 wss... harmittava näppäilyvirhe... Kivaa oli olla taas näyttelyssä, kun en vähään aikaan ole ollut. Täältä löytyvät tämän päivän näyttelyn kuvajaiset..

ROP Benchamrk Jest Cymro ja VSP Snowy Finnish Girl Our Loyal Welsh

Kotiin suorin tieni busseilla ja lähdin samantien lenkille koirien kanssa. Yllätys, yllätys lintukaappari iski jälleen ja kanteli taas lintua suussaan..., Ihan tuoreen näköinen mistä lie taas sen löytänyt sekin, että kuonon sivussa oli verta viittaisi äskeittäin tapahtuneeseen "murhaan" ;). Luulin aluksi joksikin rotaksi, kun jalat olivat vähän sen näköiset. Tarun ei tällä kertaa tarvinnut vaivautua tiputtamaan tipua roskiin vaan Bianca hoiti homman kotiin :))

Bianca ja tiikerivatsainen lintu & Taru ja Biancan tiikerivatsainen lintu.

Kommentit