Trimmausta

Jonna tuli tänään trimmaamaan tyttöjä. Aluksi oli tarkoitus, että Jonna tulee neljän aikaa, mutta minulle ilmaantui teoriatunti, joten Jonna tarjoutui tulemaan sitten päivällä. Kello kahden aikaan Jonna tuli meille boksin ja trimmipöydän kera.

Ronja joutui ensimmäisenä trimmiin, vähän ujostutti ensin kone, mutta tosi hyvin meni loppujen lopuksi ekaksi trimmiksi. Taru oli ainoa, jota piti trimmata, pikkutytöillä, kun ei oikein ollut karvoja. Taru istui kauniisti trimmattavana, mitä nyt jonkin verran peruutteli. Bianca oli myös hienosti. Tarusta seitsemänvuotis kuva, Tarulla on syntymäpäivä 5.4 eli samana päivänä, kun on näyttely.

Menimme trimmin jälkeen ulos seisottelemaan koiria. Jonna joutui taistelemaan kolmen neidin kanssa oikein olan takaa. Ensin oli kaikkea häslinkiä, kun Ronja haukkui naapureita ja livistivät Biancan kanssa leikkipaikalle, talon toiseen päätyyn. Yritä siinä nyt saada yksi seisomaan. No, Ronja seisotettiin ja suljettiin sisään, missä se kovasti protestoi kohtaloaan. Taru seisoi hienosti ja Biancasta sain oikein edustavan kuvan.

Kommentit