Siskosten tapaaminen

Suunnistin Tarun ja Biancan kanssa Niittykummun koirapuistoon tänään päivällä, oli tosi kiva ilma. Aurinko paistoi ja oli melko lämmintä, vaikka tuulikin jonkin verran. Pienten koirien puolella oli koira, kun tulimme, joten menimme (mutaoja) -toiselle- puolelle.

Biancalla ja Ronjalla oli tosi kivaa. Taru tyytyi ainoastaan istumaan tällä kertaa. Bianca ja Ronja kävivät myös siinä mutaojassa, Bianca useammankin kerran, kuin Ronja. Ihan kuin se olisi päättänyt aina uudistaa mutanaamion jaloissaan... Olimme koirapuistossa varmaan pisimmän ajan ikinä, menimme sinne kello kahdeksi ja neljältä olin sitten tyttöjeni kanssa kotona.

Iltalenkillä otin tytöistä pitkästä aikaa tälläisiä paikalleen jämähtäneitä kuvia, kun tuo liikekuvaus on ollut nyt se IT-juttu, uuden kamerani ihanuuden syytä :) Taru myös toi taas minulle, olisiko ollut joku hiiri-elukka, en ihan varma ole, mutta jonkin otuksen, johon Bianca ei saanut koskea. Tuntuu, että se aina löytää nykyään jatkuvasti jotain otuksia, joka paikasta missä vain ollaan. Sinänsä kyllä ihan hyvä, niin Biancakin siinä sivussa tottuu kaikenlaisten ja kaikenlaisen tavaran kantamiseen.

Bianca ei ole ihan niin innostunut aina poseeraamaan, verrattuna Taruun. Taru katsoo kameraan ja tekee kuvien saamisen helpoksi, Bianca taas pyörittää päätään joka suuntaan! Tarun saa valppaaksi muutaman sanan avulla, mutta Biancalla ei ole mitään sanoja, joista se vapastuisi, joten siitä en yleensä saa mielestäni läheskään niin kivan näköisiä kuvia, kuin mitä Tarusta. Tällä kertaa onnistuin kyllä melko hyvin, koska tiellä kauempana meni ihmisiä...Vas. alakulma Taru poseeraa kukkien takana ja oik. Bianca poseeraa, tai no ei poseeraan, mutta on kuitenkin kuvassa kukkien takana hänkin.

Kommentit