Sisarusten tapaaminen

Otin tällä kertaa mukaani (vain) Tarun ja lähdin Tapiolan kautta Leppävaaraan. Bussi 514, täysin uusin tuttavuus minulle meni ihan siihen mihin sen toivoinkin menevän ja jäin pois oikeassa paikassa ja olin ajoissa, kaikki siis nappiin :)

Jonnakin tuli siihen sitten heti Vilman, Ladyn, Sumon ja cokkeri poitsujen kanssa. Minttu ja Fannykin olivat jo odottamassa siinä ulkona. Taru alistui oitis isolle siskolleen, Taruhan ei yleensä alistu kenellekään, mutta nyt se teki sen aivan ilman mitään mutinoita. Pakkauduimme kaikki autoon ja ajoimme Vermon raviradan viereiselle palveluskoirakentälle, mutta siinä olikin sitten treenaaja, joten siirryimme varsinaiseen koirapuistoon. Ylhäällä vas. Lady (Doniol Canorous Lady, vieressä D. July Morning "Vilma", Luckystone's Double Trouble "Sumo" etualalla ja D. Jolie Julie "Fanny" oik. reunassa ylempänä. eli ainoastaan Taru puuttuu kuvasta)

Koirat tulivat mainiosti toimeen keskenään eikä tullut minkäänlaisia kärhämöitä. Taru ja Sumo leikkivät taas tapansa mukaan hetken yhdessä. Ladyllä reilu 11v siis oli enemmän virtaa kuin kaikilla sen lapsilla yhteensä, ei ikä todellakaan paina, se on hyvä :) Taru oli kahteen paikalla olleseen siskoonsa verrattuna harmaantunut vähiten, mutta toisaalta se oli myös ainoa, jolla vielä on kohtukaan tallella.
Kuvassa: lukeehan siinäkin nuo nimet, mutta, jos ei saa selvää, niin siksi tähänkin: vas. alkaen. Sumo, Taru, Lady, Vilma ja Fanny. Aika ainutlaatuinen kuva :) Jonna myös seisotti (kuten näkyy trimmaamattoman:D) Vilman minulle, viimeksi olen nähnyt Vilman vuonna 2003 joten oli tosi kiva nähdä Vilma näin kamalan pitkästä aikaa. Kunnon kuvakin nyt viimein, kun se edellinen kuva on ihka ensimmäisellä digikamerallani ja laadultaan ihan kamala! Lopettelimme puoli neljän aikaan aloitetun tapaamisen puoli viiden aikaan ja minä suunnistin autokouluun, kun isäni vei Tarun kotiin.

Doniol July Morning "Vilma"

Kommentit