Puuhastelua

Koirat nukkuivat yönsä hyvin, Ronja nukkui seinän vieressä minun kyljessäni ja Taru ja Bianca omassa sängyssään. Ronjallakin on taito tulla sänkyyn niin hiljaa, etten herää siihen. Bianca pystyy samaan, Tarun sänkyyn tuloon herään aina poikkeuksetta. Jossain vaiheessa sitten yöllä kuumuus herättää..., kamalasti lämpöä hohkaa kyllä koirista. Aamiainen nautittiin hyvin, Biancaa lukuunottamatta, joka taas jostain syystä nirsoilee...!!

Tytöt tykkäävät kaikki porukalla vartioida ikkunan edessä. Bianca on aina Tarun ja Ronjan välissä, joka ainoa kerta, aika huvittavaa ;) Riita poikki jo ennalta ja Bianca väliin :D Taru alkoittaa haukkumisen ja Ronja yhtyy aina vähän hämmentyneenä siihen ja Bianca pyörii ihan hukassa ja ihmettelee.

Lenkillä Taru lähti ylittämään putkia ja Ronja olisi kovasti halunnut mennä perään, muttei sitten uskaltanut. Sain pari kaunista kuvaa, kun lenkillä oli niin aurinkoista ja Ronja pysähteli odottelemaan kavereitaan aina välillä. Biancalla ja Ronjalla oli lenkilläkin leikit menossa ja leikki samalla kepillä tai risulla miellyttää vissiin kumpaakin kovasti. Ronja aina voittaa taistelut risuista.

Taru ja Bianca hätyyttelivät lenkillä jäniksiä ja korvat tietysti katosivat siinä samassa... Minä sain huutaa kurkkuni kipeäksi, ainoa (koira), joka sitä huutoani kuunteli, ei ollut oma, vaan Ronja!, omat koirat ovat niin tottuneita vissiin huutamisiini etteivät viitsi enää reagoida, muiden koirat kyllä reagoivat. Pitäisikö vähän hillitä tuota huutoa tuossa vaiheessa ja keksiä jokin muu ratkaisutapa...

Lähes heti meidän lenkkimme jälkeen pikkusiskoni kahden kaverinsa kanssa otti walesit ja he lähtivät Niittykummun koirapuistoon. Kuvista päätellen koirilla oli kivaa ja kauan ne lenkillä olivat olleetkin. Kiva oli kuulemma ollut pestä ne kaikki sen jälkeen. Varsinkin, kun pikkutytöt olivat isojen koirien puolella testailleet mutaista ojaa, jonka vesi oli melkoisen kylmää. Ihan hyvä juttu, eivät ainakaa siis pelkää kylmää mutaista vettä :D Taru oli ollut ainoa walesi, joka oli lähtenytkin puistosta puna-valkoisena, lapset, kun lähtivät sieltä ruskea-harmaina... Kuvassa kaikki olivat vielä suhteelliosen puhtaita verrattuna lopputulokseen lenkin jälkeen. Toinen kuva: alakuloisia walesinaamoja pesun jälkeen. Tämä kylpyamme kuva on kyllä tullut jo perinteeksi, kaikista hoitokoirista on tullut sellainen otettua, eikä kyllä mitenkään tarkoituksella. Ovat vaan niin pakotettuja paikalleen, että on otollista ottaa kuva :D

Sain vihdoin seisotettua Sumin. Maija yritti ensin, muttei siitä tullut mitään. Sumi oli vähän liian kiinnostunut tytöistä. Minä sitten sain aikaan jonkinlaisen seisotuksen, harmi vaan, että se kuva tuli vasta aurinkoon ja Sumin takajalat kyllä ovat venyneet aika kauas rungon alta, parempi kuitenkin tämäkin, kuin ei minkäänlaista kuvaa. Pian Sumi kyllä sitten pääsi rääkistä jatkamaan leikkejään pikku tyttöjen kanssa.

Naapurissa kyläilevä Sumi sai sekä Ronjan että Biancan kaverikseen pihalle. Hyvin tuli nuoriso toimeen keskenään. Sumi oli kyllä vähän ulkopuolisen näköinen, kun tytöillä oli vähän omat juttunsa ja leikkityylinsä. Hyvin poika kuitenkin pysyi vauhtikaksikon mukana juostessa. Bianca osoitti huvittavia mustasukkaisuuden oireita. Ronja halusi kovasti leikkiä Sumin kanssa kaksin ja Bianca jäi ulkopuolelle. Heti kohta Bianca alkoi purra Ronjan takajalkoja ja haukkua ja pyöriä Ronjan ja Sumin ympärillä, selvää mustasukkaisuutta.

Nukkumaan mennessä tulivat sekä Ronja, että Bianca sänkyyn kanssani. Ne kuitenkin laskeutuiat kuumuutta pakoon melko pian. Yöllä heräsin sitten kamalaan kuumuteen ja ahtauteen. Sytytin valon ja katsoin jalkopäähän. Selitys oli melko ilmeinen..., Pakko oli nousta ottamaan taas vaihteeksi kuva, kun olivat neidit niin syötävän suloisia nukkuessaan siinä yhdessä. Eli ei mikään lavastettu tilanne, vaikka se siltä kyllä kieltämättä näyttäkin. Kiva, kun Ronja ja Bianca tulevat noin hyvin toimeen keskenään. Taru sai nauttia ihan yksin tilasta koirien sängyssä ketarat oikosenaan :D

Kommentit