Nothing Special

Eli ei mitään kovin erikoista. Aamulla ruoka ja lenkki ja sitten oleilua. Koirat nauttivat pihalla leikkimisestä keskenään, jahtasivat lintuja jäällä ja toisiaan kepit suussa. Välillä tulivat tytöt sisälle ja söivät hetken luitaan. Emil oleilee enimmäkseen ulkona, koska sille tulee sisällä kuuma, paksussa turkissaan.

Ronja ei yhtään tykkää, kun Emil ja Wanda hyökkäilevät yhdessä leikkimään. Se juoksee kimittäen korvat takana pakoon Wandaan ja Emiliä. En tykkää, kun ne sitä kiusaavat ja siksi Ronja saa välillä tulla syliin turvaan. Emil alkaa haukkua Ronjalle, Wanda tulee siihen viereen haukkumaan, sitten se alkaa hyökkäillä Ronjaa päin näykkien sitä ja Emil tekee samaa ja Ronja hämmentyy ja alkaa pelätä, sitten se tulee hakemaan lohtua ja turvaa.

Iltalenkillä menimme jäälle. Viivi jäi lämmittämään puulämmitteistä saunaa ja minä lähdin koirien kanssa, ihanassa muutaman asteen pakkasessa jäälle, aurinkokin paistoi ja ilma oli selkeä :) Junnu koirat kävelevät hassusti varoen jäällä ja pelkäävät, kun tassut liukuvat.
Tarua ja Emiliä se ei haittaa. Emil käveli koko lenkin Tarun takapuolessa ja minun oli sitä koko ajan siitä hätyyteltävä. Taru yritti kyllä itsekkin, mutta Emil ei suostu sitä ikinä uskomaan, hassua, kun minua alkaa raivostuttaa omien koirien puolesta :D:D Samoin, kun Ronjaa kiusataan, niin minä raivostun siihen ja, kun Wanda liian kovaa vetää Biancaa korvasta, minä menen hätiin, vaikka Bianca kyllä varmasti pärjää itsekkin, koska kyllä sekin pyytää Wandaa leikkiin ja leikkii mielellään Wandan kanssa. Wanda vaan leikkii aika rajusti, huomioiden tietysti, että se on kasvanut Emilin kanssa leikkien. Päivällä ne leikkivät yhdessä ja ihan eri tavalla kyllä leikkivät yhdessä, kuin muiden kanssa.

Kommentit