Mökille

Aamulla äitini vei minut ja koirat Kauklahteen, kello puoli yhdeksäksi. Sieltä kävelimme Viiville, Viivin koirien Wandan ja Emilin kanssa. Pakkasimme koirat autoon ja lähdimme ajamaan kohti Polvijärveä, navigaattorin kanssa :)

Pysähdyimme kahdesti, kerran tankkaamaan ja kerran käyttämään koirat ulkona. Yritimme bongata bensa-aseman, jossa olisi halpaa bensaa ja päädyimme sitten Povijärven keskustaan tankkaamaan, kun hinnat vaan kallistuivat. Kävimme kaupassa ja ostimme koirille ydinluita ja savuluita, koska ydinluita oli pussissa vain neljä ja meillähän oli viisi koiraa mukanamme. Kuvassa: Ronja edellä, Bianca, Wanda ja Emil perässä, varmaan upein kuva, jonka olen koskaan ottanut :) Alempana: Emil ja Taru perässä.

Mökillä olimme sitten siinä neljän aikaan. Hassua, kun Espoossa ei ollut yhtään lunta ja Polvijärvellä sitä sitten oli ihan kivasti. Asetuimme taloksi ja lähdimme sitten koirien kanssa lenkille. Reitti meni jään poikki, pelottavaa, kävellä kevät jäällä :S... suuntasimme siitä lumiseen metsään. Lenkki oli aika rankka, yllättävän paljon lunta, liian huonot kengät- märät sukat :S, kuuma :D Lämmitimme lenkin jälkeen saunan ja kaksi koiraa odotti saunonnan ajan pihalla, kaksi boksissa ja Taru sai olla vapaana sisällä.

Saunan jälkeen koirat saivat luunsa. Emil meni syömään luutaan ulos. Taru söi sitä sohvalla vieressäni ja Ronja lattialla Biancan kanssa. Wandalla oli kamala hätä syödä luutaan, ei ollut koskaan nimittäin sellaista saanut ja pelkäsi, että moinen herkku otetaan pois. Biancan ja Ronja vaihtoivat myös muutaman kerran sulassa sovussa luitaan. Bianca, kun ei tykännyt oikeen ydinluustaan ja Ronja halusi Nukkumaan menessä aloin ottaa luita pois koirilta, Bianca antoi ottaa luunsa ilman mutinoita samoin Taru, mutta Ronja oli kovasti eri mieltä kanssani tarpeesta lopettaa luun syöminen...

Muutaman hampaan jäljen sain ranteeseeni ja käteeni, kun pistettiin tappeluksi..., loppujen lopuksi Ronja joutui alistettavaksi ja minä sain luuni. Ronjalle annoin sen sitten kohta takaisin ja otin vielä muutaman kerran pois ja annoin takaisin. Ei enää mitään mutinoita. Ronjalle ja Wandalle tuli myös yhteenotto, kun Ronja käveli Wandan mielestä liian läheltä hänen luutaa, mutta se oli äkkiä ohi. Nukkumaan Ronja ja Bianca joutuivat boksiin, muut koirat saivat olla vapaasti mökissä. Ronja meni tosi nätisti Biancan perässä häkkiin nukkumaan, vaikka ei varmasti ole ennen edes ollut häkissä. Kuvass: ylin vas. Ronja, sitten Bianca, Wanda, alh. vas. Taru ja sitten Emil, luineen päivineen :)

Kommentit